Aktív autós mélyláda, mélynyomó, macAudio Mac Mobil Street Sub 108A

-13%
Aktív autós mélyláda, mélynyomó, macAudio Mac Mobil Street Sub 108A
Aktív autós mélyláda, mélynyomó, macAudio Mac Mobil Street Sub 108A
  Egy kis méretű , de nagy teljesítményű mélynyomóládára vágysz, amit egybeépítettek egy digitáis erősítővel , igy nem kell külön erősítőt építened az autóba? A macAudio Német mérnökei akkor neked találták ki a Mac Mobil Street 108A ládát.  Aktív mélynyomó, beépített erősítővel !
39 990 Ft
Akció: 34 900 Ft
Kezdete: 2016.11.04   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
  Egy kis méretű, de nagy teljesítményű mélynyomóládára vágysz, amit egybeépítettek egy erősítővel, igy nem kell külön erősítőt építened az autóba? A macAudio Német mérnökei akkor neked találták ki a Mac Mobil Street 108Aládát. 22cm mélynyomó, beépített D osztályú, digitális erősítő, 200W-os maximális teljesítménnyel. Könnyű csatlakoztathatóság!   A Mac Mobil Street 108A egy digitális erősitővel egybeépített mélynyomóláda 200W zenei teljesítménnyel kis méretben. Technikai adatok

 Rugalmas és hatékony. A Mac Mobil Street 108A mélynyomó tökéletes akár a koaxiális hangszórókhoz vagy a Mac Mobil Street sorozathoz, de kíválóan alkalmazható más hangszórókhoz, ha erőteljes és kemény basszusokak szeretnénk. Úgy tervezték, hogy jól lehessen kombinálni más rendszerekkel. A Bass Reflex láda anyaga MDF lemez, stabil tartást biztosít, amelyet csúszásgátló, referencia kárpitozással láttak el az igényes megjelenésért.  Csúcsteljesítmény, erőteljes válogatott alkatrészekkel. A mélyhangokról a egy 22 cm-es 22oz nagyteljesítményű mágnessel és egy 1,5 colos, kettős hangtekerccsel ellátott mélynyomó gondoskodik. Mivel ez egy erősítővel meghajtott mélysugárzó, a ládába beépítettek egy D osztályú, digitális erősitőt, ami kiváló hatásfokú. 200 Wattos maximális zenei teljesítményt nyújtani.  Szilárd és innovatiív felépítés. A viszonylag kis méret eléréséhez szükség volt a egy jól megtervezett mélynyomóra és alacsony hőt termelő, digitális erősitőre. A ládát úgy alakították ki, hogy az áramlás optimalizált reflex nyiláson keresztül könnyen távozzon a hő a lengőtekercstől és erősitőtől. Ennek köszönhetően megszüntethetőek a zavaró hangok, amelyek akusztikailag hátrány jelentenének. Jellemzők:

22cm-es mélynyomó, PP membránnal és fém porvédő sapkával
Class D osztályú digitális erősitő
Fokozatmentesen állitható hangerő
Fázis vezérlés 0-180 fokig szabályzással
Mélyhang szűrés állítás 90-190Hz tartományban
Hangszórójel bemenetek a könnyű csatlakozás érdekében, automatikus bekapcsolással
RCA bemenetek
Bass Reflex mélynyomóház MDF anyagból
Optimalizált áramlású reflex nyílás a tökéletes hang és hőelvezetés érdekében
A mélynyomó rögzitése metrikus csavarokkal
Stabil védőrács a tökéletes biztosságért
Csúszásgátló kárpitozás
Extra kis méret

Technikai adatok:

Zenei teljesítmény: 200W
RMS teljesítmény: 80W
Frekvencia átvitel: 26-190Hz
Bemeneti érzékenység: vonali 200mV, nagy jelszíntű 600mV
Bemeneti impedancia: vonali 10 kOhm, nagy jelszíntű 500 Ohm
Hangszóró mérete: 22cm
Tápfeszültség: 12V
Méretek (Szélesség x Magasság x Mélység): 355 x 275 x 292/265mm
Súly: 7,35kg 

Hasonló termékek
Adatok
shopmania.hu