Aktív autós mélyláda, mélynyomó, macAudio Mac Mobil Street Sub 108A

Aktív autós mélyláda, mélynyomó, macAudio Mac Mobil Street Sub 108A
Aktív autós mélyláda, mélynyomó, macAudio Mac Mobil Street Sub 108A
  Egy kis méretű , de nagy teljesítményű mélynyomóládára vágysz, amit egybeépítettek egy digitáis erősítővel , igy nem kell külön erősítőt építened az autóba? A macAudio Német mérnökei akkor neked találták ki a Mac Mobil Street 108A ládát.  Aktív mélynyomó, beépített erősítővel !
39 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
  Egy kis méretű, de nagy teljesítményű mélynyomóládára vágysz, amit egybeépítettek egy erősítővel, igy nem kell külön erősítőt építened az autóba? A macAudio Német mérnökei akkor neked találták ki a Mac Mobil Street 108Aládát. 22cm mélynyomó, beépített D osztályú, digitális erősítő, 200W-os maximális teljesítménnyel. Könnyű csatlakoztathatóság!   A Mac Mobil Street 108A egy digitális erősitővel egybeépített mélynyomóláda 200W zenei teljesítménnyel kis méretben. Technikai adatok

 Rugalmas és hatékony. A Mac Mobil Street 108A mélynyomó tökéletes akár a koaxiális hangszórókhoz vagy a Mac Mobil Street sorozathoz, de kíválóan alkalmazható más hangszórókhoz, ha erőteljes és kemény basszusokak szeretnénk. Úgy tervezték, hogy jól lehessen kombinálni más rendszerekkel. A Bass Reflex láda anyaga MDF lemez, stabil tartást biztosít, amelyet csúszásgátló, referencia kárpitozással láttak el az igényes megjelenésért.  Csúcsteljesítmény, erőteljes válogatott alkatrészekkel. A mélyhangokról a egy 22 cm-es 22oz nagyteljesítményű mágnessel és egy 1,5 colos, kettős hangtekerccsel ellátott mélynyomó gondoskodik. Mivel ez egy erősítővel meghajtott mélysugárzó, a ládába beépítettek egy D osztályú, digitális erősitőt, ami kiváló hatásfokú. 200 Wattos maximális zenei teljesítményt nyújtani.  Szilárd és innovatiív felépítés. A viszonylag kis méret eléréséhez szükség volt a egy jól megtervezett mélynyomóra és alacsony hőt termelő, digitális erősitőre. A ládát úgy alakították ki, hogy az áramlás optimalizált reflex nyiláson keresztül könnyen távozzon a hő a lengőtekercstől és erősitőtől. Ennek köszönhetően megszüntethetőek a zavaró hangok, amelyek akusztikailag hátrány jelentenének. Jellemzők:

22cm-es mélynyomó, PP membránnal és fém porvédő sapkával
Class D osztályú digitális erősitő
Fokozatmentesen állitható hangerő
Fázis vezérlés 0-180 fokig szabályzással
Mélyhang szűrés állítás 90-190Hz tartományban
Hangszórójel bemenetek a könnyű csatlakozás érdekében, automatikus bekapcsolással
RCA bemenetek
Bass Reflex mélynyomóház MDF anyagból
Optimalizált áramlású reflex nyílás a tökéletes hang és hőelvezetés érdekében
A mélynyomó rögzitése metrikus csavarokkal
Stabil védőrács a tökéletes biztosságért
Csúszásgátló kárpitozás
Extra kis méret

Technikai adatok:

Zenei teljesítmény: 200W
RMS teljesítmény: 80W
Frekvencia átvitel: 26-190Hz
Bemeneti érzékenység: vonali 200mV, nagy jelszíntű 600mV
Bemeneti impedancia: vonali 10 kOhm, nagy jelszíntű 500 Ohm
Hangszóró mérete: 22cm
Tápfeszültség: 12V
Méretek (Szélesség x Magasság x Mélység): 355 x 275 x 292/265mm
Súly: 7,35kg 

Hasonló termékek
Adatok
shopmania.hu