Autó motor melegítő, Fűtés gyorsító, 12 Volt

Autó motor melegítő, Fűtés gyorsító, 12 Volt
Autó motor melegítő, Fűtés gyorsító, 12 Volt
Motor melegítést elősegítő 12 Voltos, fűtésgyorsító. A motor indítása után az autó akkumulátoráról képes a hűtővizet fűteni, ezzel jelentősen rövidül a motor hideg üzeme és felgyorsítja az utastér melegedését .   Beépíthető bármilyen 12 Voltos autóba.  
25 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
 Sokszor főleg városban,  szakaszosan, kis sebességgel tudnak csak közlekedni, ezért a motor nagyon lassan tudja az üzemi hőmérsékletet elérni. (90 Co )  Ebből adódik, hogy a fűtőradiátorba áramló folyadék hőmérséklete nem elegendő, ahhoz hogy forró levegőt nyomjon a ledermedt utastérbe.  A készülék arra alkalmas, hogy a kis vízkör hőmérsékletének értékét hamarabb emelje az üzemi szintre. Beszerelés : A készüléket a fűtőradiátorba menő vízcsőbe kell építeni úgy, hogy az izzító gyertyák lefelé álljanak.   Az elektromos bekötését villamossági szerelő végezze. (Ügyelni kell a vezeték megfelelő keresztmetszetére.)  Fontos, hogy az üzemi hőmérséklet elérésekor kikapcsoljon. A készüléket a motor indításakor, egy időben szabad indítani. Ez azért fontos, mert ellenkező esetben az akkumulátort rövid időn belül képes lemeríteni!  Ki és Bemenő csatlakozás átmérője: 17,5 mm. Hőfok kapcsoló kikapcsolási hőmérséklet: 60 Cfok.
Fontos információ !
A készülék beépítése szakértelmet igényel ! Nem javasoljuk, hogy házilag barkácsolják be a készüléket, mert nem szakszerű bekötés végett keletkezett esetleges meghibásodásokért felelősséget nem vállalunk !
Hasonló termékek
Adatok
shopmania.hu