Autós Full HD menetrögzítő kamera DVR 100 FHD

Autós Full HD menetrögzítő kamera DVR 100 FHD
Autós Full HD menetrögzítő kamera DVR 100 FHD
- FULL HD digitális videórögzítés és fényképezőgép- automatikus felvételindítás- mozgásérzékelő és parkolásüzemmód- gyorsulásérzékelő - ütközés esetén zárolja a felvételt- 3”  LCD monitor, magyar nyelvű menürendszer- 170 fokos széles látószög , HDMI csatlakozás- Parkoló módban autós megfigyelő kamera funkció, mozgásra és ütközésre felvételt készít !- Üveglencsés objektív, sávelhagyás és követési távolság figyelmeztetéssel
17 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
DVR 100 FHD széles látószögű Full HD autós menetrögzítő kamera
Videofelvétel
Ez az üzemmód aktív a töltőkábel csatlakoztatása vagy a bekapcsoló gomb megnyomása után. A felvétel elindul, ha van memóriakártya helyezve a készülékbe. A képernyő bal felső részén piros kör és mellette kék LED is villog, az OK (7.) gombbal szüneteltethető és újra indítható a felvétel. A menüben beállíthatja a háttér világítás késleltetett kikapcsolását, de ezt megteheti bármikor a MENU (3.) gombbal is. Ekkor a kék LED mutatja az éppen folyó felvételt, de a képernyő sötét. A MENU újabb benyomásával visszakapcsol a kijelző háttér világítása.
Fényképezőgép
Válassza ki a fotó módot a MODE (8.) gombbal (fényképezőgép ikon a bal felső sarokban). Az OK (7.) gombbal fényképezhet. Videofelvétel közben nem lehet átkapcsolni másik üzemmódba, először állítsa meg a felvételt!
Lejátszás
Válassza ki a lejátszás módot a MODE (8.) gombbal. A léptető nyilakkal (2., 4.) léptetheti a memóriakártyán található fotókat és videofelvételeket. A fényképek és videofelvételek megkülönböztethetők a jobb felső sarokban látható .avi vagy .jpg fájl-kiterjesztéssel. A kiválasztott video lejátszásához vagy szüneteltetéséhez nyomja meg az OK (7.) gombot. A hangerőt a fel/le nyilakkal szabályozhatja.
Rázkódás elleni védelem
A fényképezőgép menüben (Anti-Shaking) lehetőség van annak a beállítására, hogy a kamera erőteljes mozgása a felvételen kevésbé legyen zavaró. Próba felvétellel ellenőrizheti az ön számára kedvezőbb beállítást.
Éjszakai mód (NIGHTVISION) és WDR funkció
A kamera éjszaka látó funkciója, a szokásos LED megvilágítás alkalmazása nélkül is kiemelkedő érzékenységet biztosít, alacsony fényviszonyok mellett is. A sötét részletek a szokásosnál jobban láthatók. A WDR (Wide Dynamic Range) bekapcsolása a fényviszonyoktól függetlenül az elérhető legjobb képminőséget biztosítja.
Automatikus felvétel mozgásérzékelésre
A menüben (Motion Detection) lehetőség van annak a beállítására, hogy ha a kamera mozgást érzékel, akkor a felvétel automatikusan elinduljon és egy rövid időtartamot rögzítsen. Ha az objektív előtt nem történik változás, akkor a felvétel szünetel. Ez a funkció a látótérben történő jelentősebb változást érzékeli.
Automatikus felvétel „Parkolóőr” üzemmódban
A menüben (Parking Monitor) lehetőség van annak a beállítására, hogy ha ütközés történik, akkor a felvétel automatikusan elindul és 5-10-30 másod- percet rögzít. Ha a távollétében valaki sérülést okozott a parkoló járművén, azt jó eséllyel rögzítheti a kamera. A felvételt eredményező ütközés nagysága a giroszkóp (G-Sensor) érzékenységével szabályozható.
Sávelhagyás figyelmeztetés (LDWS; Lane Departure Warning System)
A készüléket előkészítették arra, hogy BIP-BIP hangjelzéssel jelezze a vezetőnek, ha figyelmetlenség miatt elhagyja a forgalmi sávját. A funkciót aktiválni az LDWS menüpontban lehet. A funkció megbízható működéséhez folyamatosan, egyenletesen, szabályosan és jól láthatóan felfestett útburkolati jelek szükségesek. Amennyiben a helyi úthálózat eltérései miatt ez nem biztosított – a téves figyelmeztetések megelőzése érdekében – javasolt ezt a funkciót kikapcsolni.
LDWS Setting: a fel/le nyilakkal fel/le és jobbra-balra mozgatható a kalibrációhoz a képernyőn megjelenő színes ábra. A felső piros vonal jelképezi az előttünk haladó jármű távolságát, a zöld szaggatott vonalak pedig a sáv útburkolati jelzéseket. Egy parkolóban állva állítsa be a jármú adottságainak megfelelően a kívánt nézetet. Kilépés az OK gombbal.
Követési távolság figyelmeztetés (FCWS; Forward Collosion Warning System)
A készüléket előkészítették arra, hogy BIP-BIP hangjelzéssel jelezze a vezetőnek, ha figyelmetlenség miatt túl kicsi, balesetveszélyes követési távolságot tart. A működés függ az előző pontban leírt kalibrációtól.
 
DVR 100FHD autós menetrögzítő kamera tulajdonságai:
• bizonyítékként szolgálhat baleset esetén• FULL HD felbontású, magas részletezettségű felvételek• videokamera vagy fényképezőgép mód• megnövelt éjszakai érzékenység• rendkívül széles látószög, hogy mindent lásson• extra minőségű, 6 üveglencsés objektív• masszív, fém burkolat védi ütközés esetén is • nagyméretű, 3” (76mm) LCD képernyő • WDR: széles dinamika-tartomány• LDWS: sávelhagyás figyelmeztetés • FCWS: követési távolság figyelmeztetés • folyamatos, ciklikus felvételi lehetőség; nem mulaszt el semmit• automatikus felvételindítás mozgás érzékelésekor• érzékeli az ütközést és zárolja a felvételt törlés ellen• parkoló őr: ütközéskor felvételt készít• állítható érzékenységű G-SENSOR• rázkódás elleni védelem a jó képminőségért• dátum, időpont és rendszám a felvételeken• microSDHC kártya, Class 10+, 8-128GBmax. (nem tartozék)
A menetrögzítő kamera csomag tartozékai

Full HD VDR menetrögzítő kamera
Tapadókorongos tartó
USB-miniUSB kábel
3.5m szivargyújtó csatlakozókábel (12-24V)
Magyar nyelvű használati útmutató
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
M000MDVR100FHD
shopmania.hu