Autós menetrögzítő kamera Blaupunkt BP2.1FHD

Autós menetrögzítő kamera Blaupunkt BP2.1FHD
Autós menetrögzítő kamera Blaupunkt BP2.1FHD
Blaupunkt autós menetrögzítő HD kamera 2" kijelzővel.  Ez a rendkívül praktikus készülék menet közben (vagy állandóan) rögzíti a gépkocsi előtti eseményeket és az események hangjait. A rögzített anyag microSD memóriakártyára kerül. - G szenzor: a gépjármű hirtelen többszöri rázkódása esetén, a kamera a felvételt zárolja, hogy az ne kerüljön felülírásra. - FULL HD felbontás 1920p x 1080p.- Mozgásérzékelés. - Beépített li-ion akkumulátorral.
17 200 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
Autós menetrögzítő kamera Blaupunkt BP2.1FHD
Felvétel: Ha a készülék a akkumulátorral működik, röviden nyomja meg a „Rec” gombot a felvétel elindításához. A felvétel megállításához ismét nyomja meg a gombot. Amennyiben a készülék az USB porton keresztül a gépkocsi töltőhöz van csatlakoztatva, a készülék automatikusan bekapcsol és megkezdi a felvételt. A felvételt a „Rec” gomb megnyomásával állíthatja meg. MicroSD kártyán a legrégebbi események automatikusan törlődnek és felülíródnak.
Mozgásérzékelő: Ha a mozgás érzékelő be van kapcsolva akkor a kamera csak akkor rögzít ha a látóterében mozgást érzékel.
Automatikus lezáró funkció: A gépjármű többszöri rázkódása esetén, a kamera a felvételt zárolja, hogy az ne kerülhessen törlésre.
- Kamera: FULL HD (1920*1080) 25 FPS- Látószög: 120°- Beépített mikrofon (kikapcsolható)- Gyorsulás érzékelő: G szenzor. A gépjármű hirtelen többszöri rázkódása esetén, a kamera a felvételt zárolja, hogy az ne kerüljön felülírásra.- Adattárolás: MicroSD kártyán (max. 32GB, nem tartozék)- Méretek: 60 x 30 x 60 mm- Tápfeszültség: 12 V - Tartozékok: Öntapadó és vákuumos tartó konzol szélvédőre, szivargyújtó kábel, USB kábel
Hasonló termékek
Adatok
shopmania.hu