Autós tolatókamera beépített tolatóradarral, Mlogic MM-1002

Autós tolatókamera beépített tolatóradarral, Mlogic MM-1002
Autós tolatókamera beépített tolatóradarral, Mlogic MM-1002
 Autós, külső szerelésű tolatókamera egybeépített 1 szenzoros tolatóradarral. A tolatókamera LCD monitorhoz csatlakoztatható , melyen nem csak a kamera képe , hanem az akadály távolsága is megjelenik, valamint egyre sűrűbb hangjelzéssel figyelmeztet.  Külső szerelésű, így nagyobb fúrások nélkül is telepíthető . A csomag tartalmaz 3 db dőlésszög állító műanyag alátét lemezt is.
11 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
 Autós, külső szerelésű tolatókamera egybeépített 1 szenzoros tolatóradarral. A tolatókamera LCD monitorhoz csatlakoztatható , melyen nem csak a kamera képe , hanem az akadály távolsága is megjelenik, valamint egyre sűrűbb hangjelzéssel figyelmeztet.
Mlogic MM-1002 Autós tolatókamera beépített tolatóradarral
- Vízálló tolatókamera tolatóradarral - Távolság raszter beosztás - NTSC - Felbontás : 420 TV sor - Látószög : 140 fok - Tartozék 5 méteres kábellel - Méretek : 70x30x30mm A csomag tartalma : - 1 db tolatókamera tolatóradarral egybeépítve - 1 db 5 méteres RCA kábel - 1 db tápkábel - 1 db hangszóró - 3 db dőlésszög állító műanyag szerelő lemez Az LCD monitor nem tartozéka a szettnek, de külön megvásárolható ! Figyelem !  A tolatókamerával egybeépített tolatóradar 1 db szenzort tartalmaz, mely segít meghatározni az akadály távolságát, azonban holttere jóval nagyobb, mint a 4 szenzoros rendszereké ! Hasznos kiegészítője a tolatókamerának, de tolatáskor semmiképp ne hagyatkozzon csak a távolság visszajelzésére !   Tolatókamera monitor nélkül
Hasonló termékek
Adatok
shopmania.hu