Digitális DAB rádiós USB MP3 Autórádió Sony DSX-A310DAB

Digitális DAB rádiós USB MP3 Autórádió Sony DSX-A310DAB
Digitális DAB rádiós USB MP3 Autórádió Sony DSX-A310DAB
- AUX és USB MP3 lejátszás- Analóg és DAB+ digitális rádió vétel- 4x55 Watt teljesítmény- MegaBass mélykiemelés- 10 sávos hangszínszabályzás
22 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
Sony DSX-A310DAB AUX USB MP3 Autórádió analóg és DAB+ digitális rádió vevővel
Figyelem! A DAB rádió vételhez külön DAB+ vagy kombinált Analóg/DAB+ rádióantenna szükséges! A hagyományos analóg rádió vétel a régi antennával is működik!
 Üdvözöljük a digitális világban! A Sony új DSX-A310DAB autórádiója ugyanis digitális DAB rádió tunerrel van szerelve és nem tartalmaz optikai meghajtót sem, így az MP3 vagy akár FLAC zenéket USB / AUX csatlakozáson keresztül tudja lejátszani! Mindez a megszokott, erőteljes, akár MEGA BASS funkció segítségével szólal meg, hogy még dinamikusabb hangzás érdekében!
 Erőteljes hangzás útközben is. Az EXTRA BASS kiemeli a zene ritmusát, ugyanakkor a 4 x 55 wattos erősítés gondoskodik a kívánt hangerőről. Egyszerűen streamelhet zenét iPhone vagy Android okos telefonjáról az AOA 2.0-kompatibilis elülső USB-portnak köszönhetően, a 10 sávos grafikus hangszín szabályozóval pedig tetszés szerint beállíthatja a hangot. Emellett DAB+ kompatibilitással, kiváló hangminőségben hallgathatja a legújabb digitális rádióállomásokat is. 
Sony - AOA 2.0 kompatibilis USBTöbbféle zenét tud lejátszaniCsatlakoztassa okos telefonját vagy zenelejátszóját USB-n keresztül, így bármilyen alkalmazásból lejátszhat zenét, melyet egyszerűen kezelhet a telefonról.
DAB rádióRádiózás CD minőségben!A beépített DAB tuner CD-minőségű hangzást kínál az analóg rendszerekhez képest nagyobb tisztasággal és kevesebb zajjal. Támogatottak a legújabb funkciók is, például a betűrendes listázás. A DAB rádiózáshoz külön antennára van szükség (ez akár a csomag része is lehet), illetve csak ott működik, ahol digitális rádiózás támogatott! A folyamatosan bővülő lefedettség itt érhető el!
FLACCD minőség kisebb méretbenA FLAC egy olyan tömörítési mód, amellyel a digitális audió jeleket veszteségmentesen lehet eltárolni a fájl méretének csökkentése mellett információvesztés nélkül. A végeredmény pedig egy igazán magas hangminőségű zenei fájl, mely CD hangzást biztosít - kisebb tárhelyen!
10 sávos EQA 10 frekvenciasávos hangszínszabályzó révén egyénivé teheti a hangzástHallgassa a zenét saját ízlésének megfelelően a beépített grafikus hangszínszabályozó segítségével. Szűrjön ki vagy erősítsen fel tíz frekvenciasáv közül bármennyit a korlátlan hangszín szabályozási lehetőségek jegyében.

Sony DSX-A310DAB autórádió Műszaki adatok:

Kimenő teljesítmény: 4x55W
Előerősített kimenet: hátsó
Mély kimenet: nincs
AUX bemenet: van (előlapi)
USB csatlakozás: van (előlapi) - iPhone-hoz, androidos telefonhoz és az MP3 lejátszó zenei könyvtárhoz
USB Media Transfer protokol: támogatott
USB Android Open Accesory Protocol: igen (v2.0) - Android telefonja bármely alkalmazásából játszhat le zenét
Extra basszus: igen (1,2 fokozat)
Digitális DAB+ tuner - rendelkezik a digitális rádió pipájának tanúsítványával
10 sávos grafikus hangszínszabályzó
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
M000MDSX-A310DAB
shopmania.hu