Elektromos nyestriasztó, nagyfeszültségű védőkerítés szett esőcsatornára FG025SET

Elektromos nyestriasztó, nagyfeszültségű védőkerítés szett esőcsatornára FG025SET
Elektromos nyestriasztó, nagyfeszültségű védőkerítés szett esőcsatornára FG025SET
 Esőcsatornára szerelhető villanypásztor rendszerű elektromos védőkerítés, mely megakadályozza a nyestek feljutását a tetőre. Villanypásztorként is üzemeltethető kisebb testű állatok, pl. Kutyák őrzésére, de használható kis állatok pl. nyestek, macskák, rókák elriasztására is.
37 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
FG025SET Elektromos nyestriasztó, nagyfeszültségű védőkerítés szett esőcsatornára szerelhető
Nagyfeszültségű elektromos kerítés nyestek és kisebb testű állatok ellen, az ereszcsatornára és esőelvezető csőre szerelhető. Az állatok gyakran másznak fel az esőelvezető csövön és az ereszcsatornán, hogy így jussanak el a padlásra. A 2 pólusú elektromos kerítés elektromos áramütésével ezek az állatok hatásosan távol tarthatók. A készülék használható elektromos kerítésként, vagy arra is, hogy az állatokat távol tartsuk a veszélyes helyektől.
 A Kemo FG025 villanypásztor alkalmas kisebb testű állatok, mint pl. kutyák, macskák, nyestek, rókák elriasztására. A készülék 1,2 másodpercenként bocsát ki egy 2400 Voltos rövid impulzust. A villanypásztort 12 Voltos akkumulátorról vagy tápegységről is üzemeltethetjük ( nem tartozék ! ) A villanypásztor áramfelvétele nagyon kicsi, átlagosan kb. 10 mA, így pl. egy 12V/12 Ah akkuról 1-2 hónapig tud üzemelni. Akkumulátoros használat esetén javasolt egy 5,5x2,1 mm DC táp csatlakozó beszerzése, pl. DC dugó, szerelhető, aranyozott, 2,1/5,5/11mm
Kemo FG025 Villanypásztor műszaki adatok :

Üzemi feszültség: 12 VDC/100 mA ( Tápegység nem tartozék )
Fogyasztás: kb. 0.008A (impulzus közben kb. 100 mA )
Kimeneti feszültség: pulzáló max. 2400V / 0.12 joule
Impulzus frekvencia: kb. 1.2 másodpercenként
Nagyfeszültségű kijelző: LED
Max. megengedett nagyfeszültségű kábel hossza: kettős vezeték esetén 1km
Méret: kb. 122 x 72 x 66 mm

Az FG025SET Elektromos nyestriasztó csomag tartalma

12 db rögzítő láb
4 m kábel
100 m drót
Szerelőcsavarok.
Csőbilincs
Használati útmutató

Figyelem !
A készülék áramerőssége alacsony és az impulzusok ideje nagyon rövid, ezért nem okoz izomgörcsöt, de veszélyes lehet beteg emberekre ! A rendszert mindig hozzáértő szakemberrel telepítse a hatályos jogszabályok és törvények betartásával ! A készüléket 14 éven aluliaknak használni tilos !
Hasonló termékek
Adatok
shopmania.hu