Elektromos ventilátoros programozható fali fűtőtest FKF 59201 PTC

Elektromos ventilátoros programozható fali fűtőtest FKF 59201 PTC
Elektromos ventilátoros programozható fali fűtőtest FKF 59201 PTC
  Energiatakarékos PTC fűtőelemmel szerelt, praktikus módon falra, akár ajtó fölé is rögzíthető elektromos ventilátoros fűtőtest.- Beállítható napi kapcsolási idő és heti program.- 2 fűtési fokozat: 1000 W / 2000 W + ventilátor funkció- Manuális vagy távirányítós vezérlés- Elektronikus termosztát- STOP program: a beállított hőmérséklet elérésekor a ventilátor is kikapcsol
16 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
FKF 59201 Elektromos ventilátoros fali fűtőtest 
Az FKF 58201 fali fűtőtest különlegessége a többi hasonló típushoz képest, hogy 24 órás  kikapcsolási időzítést, valamint heti ki/bekapcsolási programot is beállíthatunk, így mindig meleg lakásba térhetünk haza. A heti beállítható program rendkívül hasznos és praktikus lehet hétvégi házaknál is.  Beépített elektronikus termosztáttal rendelkezik, a beállított hőmérséklet elérésekor a fűtés és a ventilátor is lekapcsol.
FKF 59201 programozható fali fűtőtest funkciói:
 Kikapcsolás időzítés
A távirányító 24H gombjával beállítható a hátralévő működési idő, amit 1 órás lépésekben adhatunk meg, egészen 24 óráig.
 
 Az aktuális idő beállítása
 Heti program beállítása:
Lehetősége van a hét minden egyes napjára előre beállítani a készülék be-, és kikapcsolási
idejét, valamint az egyes napokhoz tartozó hőmérsékletet.
Ablaknyitás érzékelés:
 Ha a készülék hirtelen hőmérséklet csökkenést érzékel, úgy energiatakarékossági okokból lekapcsolja a fűtést.
PTC fűtőelem: A PTC (Positive Temperature Coefficient – pozitív hőmérséklet együttható) egy kerámia polikristály félvezető, ötvözve bárriummal és titániummal. Az igazi előnye, hogy rendelkezikhőmérséklet önszabályozó tulajdonsággal, így nem kell semmi óvintézkedés a túlmelegedés ellen, valamint jelentősen energiatakarékos a készülék.
Műszaki adatok:
• 2 fűtési fokozat: 1000 W / 2000 W• lengő légterelő lamella• elektronikus termosztát• kikapcsolás időzítés• heti program• ablaknyitás-érzékelés• minden funkció távirányítható• automatikus kikapcsolás túlmelegedés esetén• méret: 59,5 x 19,5 x 13 cm
 
Hasonló termékek
Adatok
shopmania.hu