Érintőgombos kód és kártyás beléptető RFID-M221

Érintőgombos kód és kártyás beléptető RFID-M221
Érintőgombos kód és kártyás beléptető RFID-M221
 Igényes kivitelű, fényes fekete házzal szerelt érintőgombos kódos és/vagy kártyás beléptető elektromos zárak vezérléséhez. Az érintéskor a billentyűzet háttér világítása automatikusan felkapcsol, így a sötétben is jól látható.- 2000 kártya és kód fogadására alkalmas
14 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
RFID-M221 érintőgombos kód és kártyás beléptető 
  A szett alkalmas elektromos zárak vezérlésére. Tápellátása 12 Voltos akkumulátorról vagy 12V tápegységgel oldható meg, mely külön megvásárolható.
 Az RFID-M221 képes további segédolvasó fogadására, így igény esetén a nemcsak a beléptetés, hanem a kártyás kiléptetés is megoldható.
Az érintőgombok a háttér világításnak köszönhetően sötétben is jól láthatóak. A háttér világítás működése a programozás módba ki/Be kapcsolható vagy Automata módba állítható.
- Önálló működésű kódzár- Tápfeszültség : 12 V- Elektromos zár vezérlés- Belépési módok : Kártya, Kód, Kártya és Kód- 2000 felhasználóig programozható- Kártyák felprogramozása nyomógombról- Elvesztés  vagy jogosultság megszűnése esetén kártya törlési lehetőség- Bemenetek: Nyitógomb, csengő, Segédolvasó- Csengő nyomógomb- Memória típusa: Nem kivehető, nem másolható- Fekete műanyag házzal- Nem vízálló- Méret: 120x78x23 mm
Hasonló termékek
Adatok
shopmania.hu