GSM / GPS nyomkövető és riasztó GPS-103A

GSM / GPS nyomkövető és riasztó GPS-103A
GSM / GPS nyomkövető és riasztó GPS-103A
 Autók, Kamionok, Hajók és egyéb eszközök pontos helymeghatározására , valós idejű nyomon követésére használható GPS kereső , GPS nyomkövető . - Pontos GPS koordináta lekérdezés, valós idejű folyamatos követés online felületen és okos telefonról ingyenes alkalmazással is ! - Körzet elhagyás, Elmozdulás, Pánik, Áramtalanítás, Alacsony Akku riasztás - Gépjármű behallgatás funkció - Gépjármű leállítása SMS -el - Telefonról  élesíthető
21 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
GPS-103A GSM / GPS nyomkövető és riasztó leírása :
 Ez a GPS nyomkövető a GSM/GPRS hálózaton és GPS helymeghatározó rendszeren alapuló új termék, mely használható a jármű mindenkori helyének meghatározására, a jármű belsejének figyelésére, vészhívásra, nyomkövetésre és még számos egyéb funkcióra. A jármű SMS üzenetek segítségével vagy az Interneten keresztül google térképen is nyomon követhető.
 A GPS-103 használatával a jármű mozgása folyamatosan követhető az előfizetéses www.gpstrackerxy.com oldalon vagy az ingyenesen használható http://gps-trace.com oldalon valamin azok letölthető mobilalkalmazásaival.  A GPS-103 nyomkövetőkhöz mindkét online felülethez magyar nyelvű beállítási útmutatót mellékelünk valamint a fizetős felülethez az előfizetés ügyintézését vállaljuk !
 
A készülék maximális mértékben támogatja az SMS/GPRS/Internetes adatátviteli funkciókat, így felhasználási köre rendkívül változatos, alkalmazható pl. helyszín-ellenőrzésre, vészriasztás ütemezésre, helyhez kötött szolgáltatásokhoz, közúti biztonság-ellenőrzéshez és számos egyéb szervezési feladathoz.
 A GPS-103A teljes mértékben megegyezik a GPS-103B tulajdonságaival, csak nem tartozék hozzá a távirányító. Amennyiben a riasztó módot is használni szeretné, akkor telefonról SMS-ben ugyanúgy élesíthető, mint távirányítóról. Csak nyomkövető mód használata esetén a távirányítónak nincs jelentősége.
GPS-103A GSM / GPS nyomkövető tulajdonságai :


Működése GSM/GPRS(850/900/1800/1900MHZ) távközlési és Internetes technológián, illetve műholdas helymeghatározási rendszeren alapul.


Nyomkövetés változatos módszerekkel.


Megfigyelő szoftver és világtérkép mellékelve.


Valós idejű nyomon követés a mellékelt szoftver segítségével, számítógépen.


Nyomkövetés PDA, Iphone vagy Android okostelefon és a Google earth segítségével.


Kisméretű, kompakt (83×54×26 mm, 120 g), így könnyen elrejthető.


Tájoló szerver nélküli helymeghatározást is támogatja: megállapíthatók a valósidejű szélességi és hosszúsági koordináták, az idő és a sebesség. Az ingyenesen elérhető térképszoftverbe manuálisan beírva a koordinátákat, meghatározhatja az aktuális pozíciót.


Ha a jármű olyan helyre kerül, ahol nincs GPS-vétel (pl. parkoló garázs stb.), a készülék a legutolsó mért koordinátákat küldi el.


Az abszolút koordináták elküldése SMS-ben.


Távoli motorleállítás és indítás-engedélyezés.


A helyzetjelentés időpontjának és gyakoriságának beállítása.


Alaphelyzetbe állítás távolról (SMS-sel) és a készülék külön memóriatörlő gombjával.


Üzemi feszültség 12-24 V (egyenáram)


GSM/GPS LED jelző


Hívószám hitelesítési és törlési funkció


Csendes riasztás és megfigyelési funkció


Körzetelhagyás-riasztás: beállíthatja, hogy a jármű milyen körzetben mozoghat riasztás nélkül. Ha a jármű elhagyja a kijelölt körzetet, a készülék üzenetet küld a hitelesített telefonszámra.


Riasztás az áramforrás-leválasztása esetén


Ajtónyitás riasztás


Gyújtáskapcsolás riasztás


Mozgásriasztás: álló helyzetben korlátozhatja a jármű elindulását. Mozgás közben riasztást küldhet a hitelesített telefonszámra.


Sebességtúllépés riasztás: beállíthatja a jármű legnagyobb engedélyezett sebességét. Ennek túllépése esetén a készülék riasztást küld.


Gyengülő akkumulátor riasztás


Jármű helyzetének ellenőrzése

GPS chip: SIRF3 chip
GPS érzékenység: -159 dB
GPS pontosság: 5 m
Az első adatküldéshez szükséges idő: hideg állapotban 45 mp, meleg állapotban 35 mp, folyamatos üzem esetén 1 mp
Áramfelvétel készenléti állapotban : 60 mA

 
4 féle GPS nyomkövetési megoldás :
Nyomkövetés SMS-ben küldött adatok segítségével (számítógép vagy okos telefon használatával) Abszolút koordináták küldése SMS-ben Számítógépre telepíthető nyomon követő szoftver Online nyomon követés a www.gpstrackerxy.com szerveren keresztül
A GPS-103B nyomkövető csomag tartalma :

1 db GPS-103 nyomkövető
1 db GPS antenna
1 db GSM antenna
1 db mikrofon
1 db kábelköteg
1 db indítás gátló relé

 Figyelem !  A folyamatos online nyomkövetés internet a SIM kártyán internet előfizetést igényel, általában 50-100 Mb bőven elegendő.  
Az Online nyomon követés http://gps-trace.com oldalon ingyenes, de a forgalmazó az oldal esetleges későbbi fizetőssé válása esetén felelősséget nem vállal !
Az Online nyomon követés  a www.gpstrackerxy.com szerveren keresztül előfizetési díja 6000 Ft/év.  Természetesen az interneten található többféle ingyenes nyomkövetési megoldás is.  A készülék beépítése szakértelmet igényel valamint a programozása a leírás pontos áttanulmányozását. Az online előfizetés igénylése nélkül is tudja használni a nyomkövetőt, a pozíció lekérdezhető, de csak SMS-ben.  
Hasonló termékek
Adatok
shopmania.hu