GSM kapunyitó távirányító MobilGate-Midi-A

GSM kapunyitó távirányító MobilGate-Midi-A
GSM kapunyitó távirányító MobilGate-Midi-A
GSM telefonról , egyszerűen, ingyenes ráhívással vezérelhető GSM kapunyitó modul. Nagy előnye, hogy nem kell plusz távirányítót vásárolnunk, saját mobiltelefonunkról nyithatunk-zárhatunk vele bármilyen motoros kaput bárhonnan, hívás költség és távolsági korlátok nélkül . Remekül használható családi házak, társasházi bejáratok, garázsok, parkoló-, sorompó , garázs- és kapunyitásra és általános célú távirányításra, vezérlésre.- 200 telefonszámról vezérelhető- Használható 10-35 Volt DC vagy 10-24 V AC feszültségről is !- 2 kapu vezérelő kimenettel és 1 db ajtónyitás érzékelő bemenettel !- Külső mágneses antennával
29 800 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
MobilGate-Midi-A GSM kapunyitó távirányító 

Ingyenes kapunyitás mobiltelefon ráhívással
Praktikus távnyitás 200 felhasználó számára, 2 kapura
A rádiós távirányítók helyett kényelmesebb, olcsóbb megoldás
Családi házak, autóbejáratok, garázskapuk, kertajtók nyitására
Lépcsőház, parkolók, sorompók, és tolókapuk számára
Gyors, ingyenes és egyszerű távkapcsolásra, távműködtetésre
Szolgáltató-független feltöltős és előfizetéses SIM kártyával üzemel
Külső mágneses antennával

       A MobilGate-Midi egy olyan GSM modul, mely ajtók, kapuk, garázskapuk, sorompók, parkoló oszlopok távkapcsolásra és távműködtetésére alkalmas. 1 db záró kontaktusra aktiválódó bemenete van, mely alkalmas hibajel, vészcsengő, bejárati csengő, stb. átjeleztetésére. Kimenete 2 db kisáramú, egyáramkörös relés kimenet. Az 1-es számú kisáramú relés kimenet a programozásnak megfelelően max. 200 dedikált felhasználó számára ad jogosultságot egy-egy ráhívással, rácsengetéssel ingyenes távműködtetésre, hívószám felismerésen alapulva. A maximum 200 telefonszám felismerése 200 jogosultságot is jelent a névvel és hívószámmal felprogramozott 200 felhasználó számára. A 2-es relé bárki által távműködtethető hívószámtól, hivószám kijelzéstől függetlenül, ha valaki ismeri a modulbanlévő SIM kártya hívószámát. A ráhívással működtetett relé kimenetek beállíthatók monosatbil állapotra, (kapcsoltatás után valamennyi idő elteltével automatikusan kikapcsol) vagy bistabil állapotra is (amikor a bekapcsolást és kikapcsolást külön paranccsal kell végeztetni).A tetszőleges célú általános bemenetek felhasználhatók pl. kapu hibajel, jelzőcsengő, általános jelzés, stb. SMS-ben továbbítására. A bemenet változásairól az arra kijelölt szervíz telefonszám a felprogramozásnak megfelelő tartalmú SMS-ben értesül.
        A MobilGate-Midi tápfeszültsége ipari tartományú, 10-40Vdc egyenfeszültség min. 500mA terhelhetőséggel, vagy 10-24Vac váltófeszültség szintén min. 500mA terhelhetőséggel. A szolgáltató felől jövő SMS-eket a beállításnak megfelelően adott telefonszámra továbbítja, illetve beállított életjel küldési funkcióval üzeme folyamatosan ellenőrizhető.  A relés kimenetei beállíthatók monostabil állapotra, (kapcsoltatás után valamennyi idő elteltével automatikusan kikapcsol) vagy bistabil állapotra is (amikor a be-kapcsolást és kikapcsolást külön paranccsal kell végeztetni).A tetszőleges célú általános bemenetek felhasználhatók pl. kapu hibajel, jelzőcsengő, általános jelzés, stb. SMS-ben és hívással történő továbbítására. A bemenet változásairól az arra kijelölt szerviz telefonszám a felprogramozásnak megfelelő tartalmú SMS-ben értesül, illetve mindenféle esemény ugyanúgy a szerveren az adott dátumhoz tartozó file-ben is meg fog jelenni.
     A Mobilgate-Midi programozásához szükséges "Unified" néven futó ingyenes működtető szoftverünk szabadon letölthető. Minden újabb termékünk csak számítógépről, a modul MicroUSB csatlakozóikon keresztül, szabványos MicroUSB kábelen keresztül programozható fel. A feszültség alá helyezett készüléket csatlakoztatva egy USB portra a Windows XP,Windows-7, Windows-8 és Windows-10 oprendszer automatikusan felismerik a készüléket. A szoftver a teljes MobilSwitch / MobilArm / MobilGate általunk gyártott családot és elemeit felismeri és kezeli. Az eszközt csatlakoztatva a szoftver felismeri a modul típusát, melynek képe megjelenik a szoftverben a monitoron is. A hálózatra felcsatlakozott modul állapota, a ki- és bemenetek, a GSM térerő, stb. lekérdezhető. A programozáskor a memória tábla minden mezőjéhez alul magyarázó szöveg tartozik segítségképpen. A megszerkesztett adatok elmenthetők file-ba a későbbi ellenőrizhetőség vagy módosíthatóság érdekében.
      A Mobilgate-Midi panel minden memóriahelye távolról SMS-ben is átprogramozható. A modul minden ráküldött SMS parancsot egy válasz SMS küldésével nyugtáz.
      A MobilGate-Midi és a MobilGate-Max készülékek hardvere azonos, bekötésük is azonos, csak a működtető szoftverükben térnek el egymástól. A modul piros színű sorkapcsain 10-35Vdc egyen-, vagy 10-24Vac váltófeszültséget, és tetszőleges polaritással minimum 500mA-es terhelhetőségű tápfeszültséget igényel. A kontaktusos (pl. hibajel, jelző bemenet) 0V feszültség hatására, azaz a bemenet földre (nullára) kötésével kapcsolható. Ha az SMS bemenete open kollektorosan vezérelt, akkor tilos 5V-nál magasabb feszültségre felhúzni! Mindkét relés kimenete egy-egy kis-áramú egyáramkörös No típusú, és terhelhetőségük maximum 48V és 1A. A MobilGate-Midi zavarvédett, de feszültség a bemenetére nem kapcsolható. Bemenetét kapcsolhatja kontaktus, kapcsoló, jelfogó, relé, reed-relé kis átmeneti ellenállással, pergésmentesen.
       A MobilGate-Midi szolgáltató független GSM modulal, előfizetéses vagy feltöltős nanoSIM kártyával egyaránt működik
 
MobilGate-Midi GSM kapunyitó távirányító műszaki adatok :

Tápfeszültség tartománya (egyen):       10-35 Vdc                           
Tápfeszültség tartománya (váltó):          10-24 Vac                           
Áramfelvétel behúzott relével:                58 mA                  
Áramfelvétel elengedett relével:            27 mA                  
Max. áramfelvétel:        185 mA                
Frekvenciasáv: 900/1800MHz
Kommunikáció:                MS, voice
Max. feszültség a bemeneten: +6 V max
Antenna csatl.: SMA
Üzemi hőmérséklet:      -30 ... +70 C
Doboz magassága antenna nélkül:                          78 mm
Doboz magassága bot antennával:                         110 mm
Mágnestalpas antenna magassága:                        110 mm
Doboz szélessége rögzítő fülekkel:                         77 mm
Doboz szélessége rögzítő fül nélkül:                      57 mm
Doboz vastagsága:                          21 mm

 
Unified szoftver a MobilGate-Midi-A programozásához letölthető innen!
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
M000MMG-Midi-A
shopmania.hu