GSM kapunyitó távirányító MobilGate-Mini-A

GSM kapunyitó távirányító MobilGate-Mini-A
GSM kapunyitó távirányító MobilGate-Mini-A
GSM telefonról , egyszerűen, ingyenes ráhívással vezérelhető GSM kapunyitó modul. Nagy előnye, hogy nem kell plusz távirányítót vásárolnunk, saját mobiltelefonunkról nyithatunk-zárhatunk vele bármilyen motoros kaput bárhonnan, hívás költség és távolsági korlátok nélkül . Remekül használható családi házak, társasházi bejáratok, garázsok, parkoló-, sorompó , garázs- és kapunyitásra és általános célú távirányításra, vezérlésre.- 50 telefonszámról vezérelhető- Használható 10-35 Volt DC vagy 10-24 V AC feszültségről is !- 1 kapu vezérelő kimenettel.- Külső mágneses antennával
25 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
MobilGate-Mini-A GSM kapunyitó távirányító 


Ingyenes kapunyitás mobiltelefon ráhívással


Praktikus távnyitás 50 felhasználó számára, 1 kapura


A rádiós távirányítók helyett kényelmesebb, olcsóbb megoldás


Családi házak, autóbejáratok, garázskapuk, kertajtók nyitására


Lépcsőház, parkolók, sorompók, és tolókapuk számára


Gyors, ingyenes és egyszerű távkapcsolásra, távműködtetésre


Szolgáltató-független feltöltős és előfizetéses SIM kártyával üzemel


Külső mágneses antennával


       A MobilGate-Mini ajtók, kapuk, garázskapuk, sorompók, parkoló oszlopok távkapcsolásra és távműködtetésére tervezett gazdaságos GSM modul. Beépített 1 db kisfeszültségű és kisáramú relés kimenete van, mely 50 dedikált felhasználó számára ad jogosultságot egy-egy ráhívással, rácsengetéssel ingyenes távműködtetésre, hívószám felismerésen alapulva. A maximum 50 telefonszám felismerése 500 jogosultságot is jelent a névvel és hívószámmal felprogramozott 50 felhasználó számára. A ráhívással működtetett relés kimenete beállítható monosatbil állapotra, (kapcsoltatás után valamennyi idő elteltével automatikusan kikapcsol) vagy bistabil állapotra is (amikor a bekapcsolást és kikapcsolást külön paranccsal kell végeztetni).
        A MobilGate-Mini tápfeszültsége ipari tartományú, 10-40Vdc egyenfeszültség min. 500mA terhelhetőséggel, vagy 10-24Vac váltófeszültség szintén min. 500mA terhelhetőséggel. A szolgáltató felől jövő SMS-eket a beállításnak megfelelően adott telefonszámra továbbítja, illetve beállított életjel küldési funkcióval üzeme folyamatosan ellenőrizhető.  A relé kimenete beállítható monosatbil állapotra, (kapcsoltatás után valamennyi idő elteltével automatikusan kikapcsol) vagy bistabil állapotra is (amikor a be-kapcsolást és kikapcsolást külön paranccsal kell végeztetni). A tetszőleges célú általános bemenetek felhasználhatók pl. kapu hibajel, jelzőcsengő, általános jelzés, stb. SMS-ben és hívással történő továbbítására. A bemenet változásairól az arra kijelölt szervíz telefonszám a felprogramozásnak megfelelő tartalmú SMS-ben értesül, illetve mindenféle esemény ugyanúgy a szerveren az adott dátumhoz tartozó file-ben is meg fog jelenni.
 
A Mobilgate-Mini programozásához és letöltéséhez szükséges "Unified" néven futó ingyenes működtető szoftverünk. Minden újabb termékünk csak számítógépről, a modul MicroUSB csatlakozóikon keresztül, szabványos MicroUSB kábelen keresztül programozható fel. A feszültség alá helyezett készüléket csatlakoztatva egy USB portra a Windows XP,Windows-7, Windows-8 és Windows-10 oprendszer automatikusan felismerik a készüléket. A szoftver a teljes  / MobilGate  általunk gyártott családot és elemeit felismeri és kezeli. Az eszközt csatlakoztatva a szoftver felismeri a modul típusát, melynek képe megjelenik a szoftverben a monitoron is. A hálózatra felcsatlakozott modul állapota, a ki- és bemenetek, a GSM térerő, stb. lekérdezhető. A programozáskor a memória tábla minden mezőjéhez alul magyarázó szöveg tartozik segítségképpen. A megszerkesztett adatok elmenthetők file-ba a későbbi ellenőrizhetőség vagy módosíthatóság érdekében.
      A Mobilgate-Mini panel minden memóriahelye távolról SMS-ben is átprogramozható. A modul minden ráküldött SMS parancsot egy válasz SMS küldésével nyugtáz.
    A MobilGate-Mini és a MobilGate-Mini-a készülékek hardvere azonos, bekötésük is azonos, csak antennában térnek el egymástól. A modul piros színű sorkapcsain 10-35Vdc egyen-, vagy 10-24Vac váltófeszültséget, és tetszőleges polaritással minimum 500mA-es terhelhetőségű tápfeszültséget igényel. Relés kimenete egy kisfeszültségű és kisáramú egy áramkörös No típusú, és terhelhetősége maximum 48V és 1A. A MobilGate-Mini zavar védett, ipari környezetben is jól használható. Az elektronika és doboza nem időjárásálló kivitelű, így kültéri alkalmazása esetén vízmentes helyre telepítendő.
       A MobilGate-Mini szolgáltató független GSM modullal, előfizetéses vagy feltöltős nanoSIM kártyával egyaránt működik
    
MobilGate-Mini GSM kapunyitó távirányító műszaki adatok :
 

Tápfeszültség tartománya (egyen):       10-35 Vdc                           
Tápfeszültség tartománya (váltó):          10-24 Vac                           
Áramfelvétel behúzott relével:                52 mA                  
Áramfelvétel elengedett relével:            27 mA                  
Max. áramfelvétel:        180 mA                
Frekvenciasáv: 900/1800MHz
Kommunikáció:                MS, voice
Max. feszültség a bemeneten: +6 V max
Antenna csatl.: SMA
Üzemi hőmérséklet:      -30 ... +70 C
Doboz magassága antenna nélkül:                          78mm
Doboz magassága bot antennával:                         110 mm
Mágnestalpas antenna magassága:                        110 mm
Doboz szélessége rögzítő fülekkel:                         77 mm
Doboz szélessége rögzítő fül nélkül:                      57 mm
Doboz vastagsága:                          21 mm

 
 
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
M000MMG-Mini-A
shopmania.hu