Komplett traffipax védelem rendszer, Lézerblokkoló és GPS radar jelző KIYO Ultimate AP4R GPS

Komplett traffipax védelem rendszer, Lézerblokkoló és GPS radar jelző  KIYO Ultimate AP4R GPS
Komplett traffipax védelem rendszer, Lézerblokkoló és GPS radar jelző  KIYO Ultimate AP4R GPS
2019-es 2,5x nagyobb teljesítményű modell, kitűnő minőségű OSRAM lézerdiódával és hatékonyabb fénygyűjtési tulajdonsággal rendelkező, precíz lencsével- Rejtett lézerblokkoló kifejezetten a Magyar piacra optimalizálva - GPS telepített traffipax, radar jelzővel   - Diszkrét beépíthetőség, rendszámtábla keretbe rejtett kisméretű blokkoló fejekkel - USB online frissíthetőség! - Parkoló segéd funkcióval, NKH (Nemzeti Közlekedési Hatóság) által jóváhagyott minősítés ( E7 ) - 4 db blokkoló fejjel és 2 db rendszámtábla kerettel - Érzékeli és blokkolja a legújabb "háromlábú" Fáma,  ARH CAM-S1 sebességmérőket és jelzi a Véda telepített traffipaxokat- Bővíthető radardetektoros jelzővel is  
295 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
Komplett traffipax védelem rendszer, Profi rejtett technológiás aktív lézerdetektor, lézerblokkoló és GPS alapú telepített radaros traffipax előrejelző KIYO Ultimate 4
 Aktív 4 fejes lézerdetektor és GPS alapú telepített traffipax jelző szett.
Magyar gyártású, kifejezetten az európai és magyar ARH CAM-S1 traffipaxokhoz kifejlesztett, rendszámtábla keretbe épített szenzorokkal rendelkező rejtett aktív lézeres jelzőkészülék és lézerblokkoló, 4 szenzorral és GPS véda kapu és telepített traffipax előrejelzővel.
Fontos információ: Ez a szett jelzi és blokkolja a lézeres ( Fáma,  ARH CAM-S1 ) sebességmérőket. Előre jelzi a frissíthető adatbázisban található telepített mérőeszközöket Magyarországon ( Véda kapuk ) valamint Európában. Ezek a mérőeszközök nem blokkolhatóak, de mivel időben jelzést kapunk, biztonsággal lassíthatunk. Nem jelzi a mozgó radaros eszközöket ( Magyarországon nincs ilyen és más országokban is ritkán ) Mozgó radaros eszközök jelzéséhez válassza a Radardetektorral is ellátott szettet.
KIYO ULTIMATE Advanced Protection - Továbbfejlesztett Védelem
A már jól bevált KIYO ULTIMATE rendszert tovább tökéletesítettük, így a most bevezetett új termékünknek köszönhetően extrém védelmi hatásfok érhető el!
Rendkívüli teljesítmény, 2,5x nagyobb védelem : 

Hatékony fénygyűjtési tulajdonsággal rendelkező, precíz lencse
Szikla keménységű polikarbonát szenzorház
Napfény interferencia érzékenység csökkentése érdekében: speciális árnyékolás
A legjobb minőségű OSRAM lézerdióda
+40 alkatrészből álló, saját gyártású érzékelőnek köszönhetően: gyors és precíz analóg jelfeldolgozás
Jobb vezetőképességű, vastag szenzor kábelek használata
Speciális, dupla rétegű vízzáró lakkbevonat alkalmazása

Az Ultimate AP4R GPS lézerblokkoló és GPS traffipax jelző csomag tartalma :

1 központi egység
4 AP szenzor
2 speciális rendszámtábla keret
USB pendrive + USB hosszabbító kábel
Központi kábelköteg
NKH típus jóváhagyási kártya
KIYO GPSU1 telepített traffipaxjelző
Kommunikációs kábel
GPS antenna
Külső hangszóró

Opcionális bővítési lehetőség : 

Beépíthető radardetektor

 
KIYO ULTIMATE APAz egyetlen teljes traffipaxvédelmi megoldás

 
A KIYO ULTIMATE esztétikusan, rejtve beépíthető, a magyar nyelvű riasztások segítségével könnyen értelmezhető, egyszerűen kezelhető és a frissíthetősége révén időtálló megoldást nyújt.
 
Innovatív technológia, továbbfejlesztett védelem
Az abszolút piacvezető KIYO termékek már régóta közkedveltek a fogyasztók körében. A már jól bevált KIYO ULTIMATE rendszert tovább tökéletesítve, 2019-ben bevezetett új termékünknek köszönhetően:
 
2,5x nagyobb, extrém védelmi hatásfok érhető el!
 
Minek köszönhető ez az óriási eredmény?

Fejlesztések a legapróbb alkatrészig
Átfogó tesztelések sorozata

 
Védelem a lézeres sebességmérők ellen
Az egyszerűen és esztétikusan, szinte láthatatlanul felszerelhető rendszámtábla keretbe épített lézerszenzorok folyamatosan figyelik a lézeres elven működő sebességmérők jelét, melyek szinte kizárólag mobil készülékek, ezért bárhol előfordulhatnak. Az aktív jelzőkészülékek a sebességmérés érzékelésekor a mérőműszer sebességadatát néhány másodpercre visszatarthatják, így a jármű sebessége szükség esetén korrigálható.
A VÉDA kamerahálózat 365 telepített ellenőrzési pontján kívül 160 db mobil, lézeres sebességmérővel, un. ARH CAM-S1 készülékkel is lehet találkozni az ország bármely területén, akár trükkösen elbújva, akár felüljáróban, rendőrautóban, civil autóban is. A rendszer a sebességtúllépésen kívül egyéb közúti szabálysértéseket is rögzít.
 
Aktív védelem a mozgó traffipaxokkal szemben is!
Az újfent hadrendbe állított mozgó rendőrségi sebességmérési módszer lényege, hogy a forgalomba lévő gépjárművezető nem tudhatja, hogy mögötte (vagy akár egy szemből jövő) rendőrségi autó közlekedik, így feltűnés nélkül megmérik az autó sebességét. A rendőrség 2018. májusi közleménye szerint 20 jelöletlen rendőrautó teljesít szolgálatot az utakon ilyen formában, de ha szükséges, növelik a számukat.
 
Védelem a telepített traffipaxok ellen
A KIYO ULTIMATE AP a telepített traffipaxokat magyar nyelvű beszédhanggal jelzi előre, továbbá a GPS technológia segítségével pedig a téves radaros és lézeres riasztások száma is minimális.
A VÉDA kamerahálózat telepített ellenőrzési pontjai (országszerte 365 kamera) a sebességtúllépésen kívül egyéb közúti szabálysértések automatikus rögzítésére is szolgál.
A telepített ellenőrzési pontok legálisan használható koordináta alapú traffipaxvédelmi rendszerekkel, mint például a KIYO ULTIMATE AP hatékonyan és megfelelő időben, akár 750 méterrel a kapuk előtt előrejelezhetők. A telepített traffipaxok nem blokkolhatók, ezért minden esetben lassítani kell és a szabályos sebességgel áthaladni a kapu alatt.
A rendszerhez tartozó radarmodulnak főként külföldi használat esetén van jelentős szerepe. Szinte bármely külföldi országba utazik, használnak még mobil, radaros sebességmérőket, amelyek sem lézerblokkolóval, sem GPS detektorral nem jelezhető előre. Az ilyen mobil radaros mérőeszközök előrejelzésére a radarmodul ad lehetőséget.
 
KIYO ULTIMATE AP komplett traffipaxvédelem
 
 
 
 

Magyar gyártmány, magyar nyelvű figyelmeztetések
A legtöbb európai sebességmérő mellett a Magyarországon használt ARH CAM-S1 és FÁMA III elleni extra védelem
Telepített sebességmérők jelzése (pl.: VÉDA kapuk, átlagsebességmérő zónák)
Egyéb veszélyes pontok előrejelzése (pl.: piroslámpa kamera, veszélyes útkereszteződés, HU-GO kapuk stb…)
Mobil radaros mérőeszközök előrejelzése
Ingyenesen frissíthető teljes Európa adatbázis és szoftver
Nagy teljesítményű, rendszámtábla keretbe is rejthető szenzorok
A készülék szinte teljesen láthatatlanul beépíthető
Parkolósegéd, Lézerdetektor, Aktív, Passzív üzemmód
Választható riasztási távolság
Hivatalosan parkolósegéd berendezés, típusjóváhagyási bizonyítvánnyal és plasztikkártyával

 
Egyszerűen frissíthető központi egység
 
 
 
Az aktív lézeres jelzőkészülék V5.1 hardverrel ellátott központi egysége számítógép segítségével beállítható, frissíthető, így nincs szükség a központi egység kiszerelésére és visszaküldésére. A frissítéshez szükséges pendrive és USB kábel a csomag része. A beállításhoz, frissítéshez szükséges program a kiyotechnology.com honlapról ingyenesen letölthető.
Az aktív lézeres jelzőkészülék kétféle módban képes üzemelni: aktív mód / passzív mód (detektor és parkolósegéd funkció). Az üzemmód váltását a 3 állású kapcsoló biztosítja. A pánikkapcsoló segítségével a készülék inaktiválható, mely következtében a későbbiekben kizárólag parkolósegédként tud üzemelni.
 
Rendszámtábla keretbe építhető lézerszenzorok
 
a “háromlábú” ARH CAM-S1 és mozgó autóban alkalmazott Fáma III lézeres mérőeszköz aktív jelzésére
 
Hatékonyság növelése új AP szenzorokkal

 
Továbbfejlesztett felépítés
 
 
 

Hatékony fénygyűjtési tulajdonsággal rendelkező, precíz lencse
Szikla keménységű polikarbonát szenzorház
Napfény interferencia érzékenység csökkentése érdekében: speciális árnyékolás
A legjobb minőségű OSRAM lézerdióda
+40 alkatrészből álló, saját gyártású érzékelőnek köszönhetően: gyors és precíz analóg jelfeldolgozás
Jobb vezetőképességű, vastag szenzor kábelek használata
Speciális, dupla rétegű vízzáró lakkbevonat alkalmazása

 
KIYO GPS U1 Radarmodullal a VÉDA kapuk és a mobil radaros mérések előrejelzésére
 

 
Előre feltöltött, ingyenesen frissíthető GPS adatbázis alapján magyar nyelven előre jelezze a telepített traffipaxok, szekciómérések, piroslámpa figyelő kamerák és egyéb veszélyek helyét. Egyesíti a komplett rendszer elemeit is: segítségével a csatlakoztatott lézeres és radaros modulok magyar nyelvű beszédhanggal figyelmeztetnek.
 
A traffipaxjelzők jogi helyzete
 
A 2012. szeptember 1-jétől érvényes törvényi szabályozás a KRESZ 3.§ (3) a következőket mondja ki:
„Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét befolyásolni, ide NEM értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát.”
Ennek értelmében a radar- és lézerdetektorok, valamint a telepített traffipax előrejelzők használata NEM TILTOTT. Ezek a készülékek akár több száz méterrel is előre tudják jelezni a sebességmérő eszközöket, így a jármű vezetőjének lehetősége nyílik arra, hogy időben korrigálja haladási sebességét. A detektorok, előrejelzők semmilyen körülmények között nem akadályozhatják vagy zavarhatják a hatósági ellenőrzést, ezért használatukat a fenti jogszabály nem tiltja.
A lézerblokkolók és radardetektorok a fenti kresszmódosítást követően is bent maradhatnak az autóban, birtokolni, felszerelni SZABAD ezeket, ugyanis:
Magyarországon a 175/2003 (X.28.) kormányrendelet hatályba lépését követően a radardetektorok és a lézerblokkolók NEM tartoznak a „közbiztonságra különösen veszélyes eszközök” kategóriájába!
 
Hivatalos parkolósegéd berendezés
A magyar NKH (Nemzeti Közlekedési Hatóság) által jóváhagyott e7 minősítés (típusjóváhagyási bizonyítvány) alapján az eszköz, mint parkolósegéd, Európa bármely országában hivatalosan beszerelhető a gépjárműbe, és parkolósegédként használható. A csomagban mellékeljük a típusjóváhagyási plasztik kártyát, hogy szükség esetén bemutatható legyen.

Szoftveres beállítás és frissítés

Az aktív lézeres jelzőkészülék működési beállításai, valamint firmware-jének frissítése számítógép és pendrive segítségével történik. A GPS-es központi egység ingyenesen frissíthető teljes Európa adatbázist tartalmaz. Nagyon fontos, hogy mindig a legújabb szoftverrel és adatbázissal használja a készülékeket, ellenkező esetben nem tudjuk biztosítani, hogy Ügyfeleink mindig aktuális információk alapján, időben értesüljenek a rájuk vadászó traffipaxok helyzetéről.
Nem várhatjuk el Öntől, hogy minden héten ellenőrizze a honlapunkat, hogy éppen történt-e valami változás vagy sem, ezért amennyiben új traffipaxok jelennek meg, új szoftver készül az Ön termékéhez, mi a lehető legrövidebb időn belül e-mailben, vagy telefonon értesítjük Önt, és segítünk, hogy elvégezze a szükséges frissítést. Ehhez Önnek annyit kell tennie, hogy a gyártó honlapján regisztrálja készülékét:
KIYO TECHNOLOGY TERMÉKREGISZTRÁCIÓ
Az aktív lézeres jelzőkészüléket frissítő és beállító számítógépes szoftver, valamint a GPS-es telepített traffipaxjelző frissítése az alábbi gombokra kattintva érhetőek el regisztráció után:
 
   
 

A gyártó és forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal a sebességhatár túllépéséből és/vagy a készülék használatából, vagy a szakszerűtlen beszereléséből adódó bármilyen jellegű büntetésért, kárért vagy bármely egyéb hátrányért. A készülék nem a gyorshajtás elősegítésére való, hanem a véletlen sebességtúllépés következményeinek megelőzésére szolgál. Minden esetben tartsa be a sebességhatárokat, és közlekedjen a látási és útviszonyoknak megfelelően! A radardetektor és a lézerblokkoló nem tévedhetetlen eszköz. Előfordulhatnak olyan szituációk, ahol későn vagy egyáltalán nem jelez bizonyos külső körülmények miatt. Ennek oka nem a készülék hibás működéséből adódik, hanem a fizika törvényszerűségére vezethető vissza. A lézerblokkolók blokkoló hatása általában a mérőeszköztől számított 150-2000 méteres távon belül a legeredményesebb.
 
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
M000MG1-D4U2AP-V5-R
shopmania.hu