Lakókocsi takaró ponyva, Mobil Garázs L495 Caravan

Lakókocsi takaró ponyva, Mobil Garázs L495 Caravan
Lakókocsi takaró ponyva, Mobil Garázs L495 Caravan
Mobil garázs jellegű minőségi autó ponyva.- Anyaga Spunbond szövet, háromrétegű vízálló, lélegző membrán.- Könnyen telepíthető és leszedhető.- L495 Caravan kivitelű, 475-495 cm hosszúságú lakókocsikra.  - Szürke színben.
37 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
Lakókocsi takaró ponyva, Mobil Garázs L495 Caravan
Méretei:

Hossza: 475-495 cm
Magassága: 200-208 cm
Szélessége: 218 cm

Hogyan válasszunk ponyvát :
 Amikor ponyvát választ, ajánljuk, hogy elsősorban a lakókocsi hosszát és alakját vegye figyelembe. A lakókocsit ábrázoló fénykép a mérvadó. Mérje meg a lakókocsi hosszát és a szélességét. A lakókocsi hossza és szélessége nem lehet nagyobb, mint a ponyva leírásában megadott méret – egy kicsit kisebbnek vagy egyenlőnek kell lennie azzal. A szövet, melyből a ponyva készült, igazodni fog az egy kicsit kisebb és az egy kicsit nagyobb hasonló alakú lakókocsikhoz is, melynek a mérete nem haladja meg a fent megadott paramétereket.
 A magas minőségű, lakókocsira való MOBILE GARAGE takaró ponyvák vízhatlanok, de páraáteresztőek. A huzat háromrétegű, vízhatlan, páraáteresztő membránból és nehezen vizesedő, de magas páraáteresztő képességgel rendelkező anyagokból készült, majdnem teljesen szoros, de ugyanakkor elvezeti a huzat alatt összegyűlő nedvet. Az egész lakókocsit, az alsó részével együtt védi a kedvezőtlen környezeti hatásoktól. A huzatok UV-sugárzás ellenállóak. Lezárás után a ponyva oldala az ajtónál felnyitható, így a lakóautó belseje könnyedén elérhető. A rögzítésük lakókocsit körbefogó zsinórral és hevederrel történik, megfelelően összekötve biztosítják erős szél esetében is. Csak parkoló járművön használható, szállítás közben nem.
A Kegel Mobil Garage lakókocsi takaró ponyvák tulajdonságai :
- Vízhatlan és páraáteresztő anyag, mely elvezeti a párát a huzat alól.- UV-sugárzás ellenálló.- Egész évben védi a lakókocsit. Télen hótól, dértől, ősszel a széltől, levelektől, nyáron az UV-sugárzástól, madárürüléktől, tavasszal virágportól, fák levétől védi a kocsit. - Védi a lakókocsit a kopástól, fakulástól, mattá válásától, védi a krómozott elemeket. - Több szezonban használható termék. - Alkalmi és tartós jellegű használatra is alkalmas.- A zsinóros, hevederes rögzítésnek köszönhetően erősen rögzül a lakókocsihoz.- Könnyen szerelhető.- Könnyen tárolható – nem foglal sok helyet.- Lengyel gyártmány
Hasonló termékek
Adatok
shopmania.hu