MacAudio Pro Charger 130 Band Pass referencia autós mélynyomó láda

MacAudio Pro Charger 130 Band Pass referencia autós  mélynyomó láda
MacAudio Pro Charger 130 Band Pass referencia autós  mélynyomó láda
 A  MacAudio Pro Charger egy nagy sáváteresztő, band pass mélynyomóláda, 30cm-es nagy teljesítményű, fúrt pólusvassal és nagy kilengésű mélynyomóval.- Max. 1200 Watt zenei teljesítmény- Csúszásmentes kárpitozás, igényes hímzett Logó.- Plexi előlap, KÉK LED háttérvilágítással
49 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
MacAudio Pro Charger 130 Band Pass referencia autós  mélynyomó láda
 A  MacAudio Pro Charger egy nagy sáváteresztő, band pass mélynyomóláda, 30cm-es nagy teljesítményű, fúrt pólusvassal és nagy kilengésű mélynyomóval. A kéthüvelykes, négyrétegű hangtekercsnek, a megerősített acélkosárnak, a kiegészítő szellőzésnek köszönhetjük a legalacsonyabb frekvenciákat, a nagy rugalmasságot és a brutális mélyhangokat. A mélynyomóládát víztiszta plexivel látták el, amely betekintést nyújt a láda lelkébe. A mélynyomót kék LED lámpákkal világították meg, így adva meg a láda látványvilágát. Csúszásmentes kárpitozás és igényes hímzett logóval díszítették.  A  MacAudio Pro Charge 130 egy band pass mélynyomóláda, 1.200W zenei, 400W RMS teljesítménnyel és 91dB-es érzékenységgel. 30cm-es mélynyomóval szerelve.
 Robosztus konstrukció. A Pro Charger 130 mélynyomóládát a legmélyebb mélyhangokra és a legnagyobb elérhető hangnyomásra fejlesztették. A húzott alumínium kosár, a hatalmas, 44oz-s mágnes, a kiegészítő szellőzőrendszer a hangtekercs hűtésére a jobb hatásfok elérése érdekében lett tervezve.   Speciális mélynyomó. A  MacAudio mérnökei a hangszórót úgy tervezték, hogy 2 colos 4 rétegű hangtekerccsel szerelték, amivel kiváló hatásfokot tudtak elérni.  Kaucsuk membránszél. A mélynyomó membránszéléhez tiszta kaucsuk gumit használtak, ami erős tartást és nagy kilengést teszt lehetővé.  Japán Totoku hangtekercs. Az igazán nagy és folyamatos terhelés érdekében a Német mérnökök a legjobb anyagokat használták fel. A lengőtekercs 3 colos 4 rétegű a világ egyik legjobb, Japán Totoku huzalával készült.  Szemet elkápráztató megjelenés. A  MacAudio mindig is ügyelt arra, hogy termékei nemcsak a legjobbak legyenek, de mindig fontos volt számukra igényes megjelenés is. Ennek érdekében a mélynyomót kék LED világítással látták el. A ládába való betekintést a hatalmas plexi ablak biztosítja. Ezt a ládát úgy tervezték, hogy a csomagtartó dísze lehessen. A dobozt csúszásmentes kárpitozással látták el, melyen a logó HD minőségben hímezve található meg vörös színben.  Stabil, MDF hangszóróház levegő optimalizált bass reflex nyílással. A stabil, MDF ház, az áramlás optimalizált reflex nyílás biztosítják a maximális stabilitást és megszűntetik a rezonanciát. Műszaki jellemzők:

Referencia Band Pass láda
Optimalizált légáramlású reflex nyílás
Magas fényű kék Ledekkel megvilágított mélynyomó
Csúszásmentes kárpitozás
Hangszóró rögzítése metrikus csavarokkal
Tömör MDF ház
30cm-es mélynyomóval szerelve
Sűrűn varrott HD minőségű logóval

Technikai adatok:

30cm-es Referencia Band Pass kialakítású mélynyomó láda
Maximális teljesítmény: 1.200 Watt
Folyamatos (RMS) teljesítmény: 400 Watt
Impedancia: 4 Ohm
Frekvencia tartomány: 20-500 Hz
Érzékenység: 91dB
Mágnes súlya: 44 oz
Mélynyomó méret: 30cm 
Méretek (Szélesség x Magasság x Mélység): 435 x 405 x 340/400mm
Súly: 15kg  
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
M000MProCharger130
shopmania.hu