Mágneszár Golmar CV-24LP

Mágneszár Golmar CV-24LP
Mágneszár Golmar CV-24LP
- Impulzusos működésű, rövid pajzsos mágneszár- Alapesetben zárt, elektromos impulzus hatására nyit- 12 Volt AC / 700 mA- Kisméretű, könnyebben szerelhető zártest- Külön kulcsos zárnyelvvel rendelkező ajtózárakhoz is ajánlott
8 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
Golmar CV-24LP elektromos mágneszár 
Használata :
 Az ajtó zárnyelvvel szembe, az ajtó tokba építhető. A kilincset egy ajtó gombbal kell helyettesíteni.  Elektromos áram hatására nyit, ilyenkor az ajtó kézzel nyitható. A nyitáshoz elég egyetlen impulzus. A mágneszárba épített zárnyelv érzékelő tüske érzékeli a belépést, mely után automatikusan visszazár. Vezérlése nyomógombbal, kártyás vagy kódos vezérlővel, de akár távirányítóval is egyszerűen megoldható. Ajánlott kerti kis kapukhoz vagy irodák, műhelyek nappali belépés védelméhez.
Különlegessége a többi CV-24 típusokkal szemben, hogy olyan zárakhoz is használható, ahol a kulcsos záráshoz külön zárnyelvvel zárjuk az ajtót. Ilyenkor ha a zárat kulccsal is zárjuk, az ajtó elektromosan nem lesz nyitható.
A mágneszárat 12V AC 700mA vagy 12 V DC 1500 mA tápfeszültségről is üzemeltethetjük !
- Préselt, fémötvözetű pajzs és zárszerkezet.- Megfordítható pajzs a jobbos vagy balos felszereléshez.- Zárnyelv érzékelő tüske.- Állítható zárnyelv. Állíthatóság mértéke: 5mm- Rövidített zártest. - Pajzs mérete: 249mm x 25mm x 2mm.- Zár mérete: 67mm x 28mm x 20mm.- Működési tápfeszültség: 8-12VAC.- Áramfelvétel: 750mA.- ISO 9001:2000 minősítés.
Hasonló termékek
Adatok
shopmania.hu