Mini mágneses GSM/GPRS Nyomkövető MGF-07-GPRS

Mini mágneses GSM/GPRS Nyomkövető MGF-07-GPRS
Mini mágneses GSM/GPRS Nyomkövető MGF-07-GPRS
 Mini méretű, akár egyetlen mozdulattal fém felületre rögzíthető GPRS alapú nyomkövető. Beépített mikrofonjának köszönhetően alkalmas a telepítés helyének folyamatos hallgatására és/vagy az ott elhangzó beszélgetések rögzítésére is. A pozíció lekérdezésekor SMS-ben térkép linket kapunk, melyet okos telefonon megnyitva láthatjuk megfigyelt tárgy helyzetét.- Hangriasztás, behallgatás és hangfelvétel SD kártyára-Nem GPS, GPRS nyomkövető! Olvassa el a részleteket!
 
8 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
MGF-07-GPRS Mini mágneses GSM/GPRS Nyomkövető 
 GPRS nyomkövető : A nyomkövető funkció nem GPS, hanem GPRS alapú. Sajnos sok helyen találkozhat hasonló készülékkel, amit GPS nyomkövetőnek árulnak, de valójában más a működése. Nem GPS alapon, hanem a GSM adótornyok helyzete alapján tájékozódik. Nagy előnye, hogy jobban elrejthető, megfelelő GSM térerő esetén akár a mélygarázsokban is működik, míg a GPS alapú társai csak akkor, ha optikailag is látják a műholdat. Ezzel szemben a GPRS nyomkövető helymeghatározása kevésbé pontos. Minél sűrűbben találhatóak a közelben adótornyok, vagyis minél több adóhoz tud csatlakozni, annál pontosabb. Adótornyokkal sűrűbben lefedett helyeken 100-300 méter, más helyeken akár 1-2 kilóméter eltérés is lehetséges.
Behallgatás funkció:Amikor meghívjuk a behelyezz SIM kártya számát, a nyomkövető fogadja a hívást és elindul a behallgatás funkció.
Hangfelvételek rögzítése micro SD kártyára: Egy egyszerű SMS-s küldésével elindíthatjuk a hangrögzítést, melyen a nyomkövetőbe behelyezett microSD kártyára rögzít. Az SD kártya nem tartozéka a csomagnak.
A nyomkövető töltése: A GPRS nyomkövető bármilyen 5V USB töltővel tölthető, mely legalább 1 Amper erősségű. A töltő kábel tartozéka a szettnek, de a az USB töltő nem! A beépített akkumulátorral nagyjából 2-4 nap üzemidőre képes.
Műszaki adatok:

Anyaga: ABS műanyag
Hálózat: GSM / GPRS
GPS: nincs
Töltés : 5V USB min. 1000 mA ( Töltő nem tartozék)
Használat SIM-kártyával (nem tartozék)
Felvétel rögzítése microSD kártyára (nem tartozék)
Beépített akkumulátor: 3.7V 400mAh Li-ion
Akkumulátor üzem ideje: 2-4 nap
Méretek: 3,5 x 2 x 1,4 cm

A mini mágneses GPRS nyomkövető csomag tartalma:

1 db nyomkövető készülék
1 db USB töltőkábel
Magyar nyelvű használati útmutató

Ami nincs a csomagban, de kell a használatához:

Normál méretű SIM kártya ( ez mindenképp kell a működéshez )
microSD kártya ( csak hangfelvételhez)

 
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
M000MMGF07GPRS
shopmania.hu