Motorkerékpár takaró ponyva XL-es méretű MOBIL GARAGE Kegel KEG4176

Motorkerékpár takaró ponyva XL-es méretű MOBIL GARAGE Kegel KEG4176
Motorkerékpár takaró ponyva XL-es méretű MOBIL GARAGE KEGEL KEG4176
- Mobil garázs jellegű minőségi motorkerékpár takaró ponyva.- Anyaga Spunbond szövet, háromrétegű vízálló, lélegző membrán- Hatékonyan védi a járművet egész évben- Könnyen felhelyezhető és levehető- Zsinóros rögzítésének köszönhetően stabilan illeszkedik- Összehajtva kevés helyet foglal- Méret: 240-265 cm hosszú, 135 cm magas, 107 cm széles
8 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
Motorkerékpár takaró ponyva XL-es méretű MOBIL GARAGE KEGEL KEG4176
Méretek:Hossz: 240-265 cmMagasság: 135 cmSzélesség: 107 cm
A MOBIL GARAGE magas minőségű motorkerékpár takaró ponyvája Spunbond szövetből készült, háromrétegű vízálló, lélegző membrán. Hatékonyan védi a járművet egész évben. Az anyag tulajdonságainak köszönhetően a ponyva vízálló és szivárgásmentes. Az esőtől védett lyukak a nedvességet az anyagban elvezetik, ami megakadályozza a korróziót. Tökéletes napsütéses meleg napokon, mivel megakadályozza a motorkerékpár túlzott felmelegedését, télen megóvja a túlzott lehűtéstől, a lerakódott dértől és a fagytól. Ezenkívül megvédi a motort a káros környezeti hatásoktól, például esőtől, levelektől, virágportól és madárürülékétől. A ponyva zsinóros rögzítésének köszönhetően stabilan illeszkedik a járműre, ami erős szélben nagyon fontos. Használata egyszerű, könnyen felhelyezhető és levehető, összehajtása után kis helyen is elfér. Ezüst színben készült, praktikus megoldás a motorkerékpár megóvására.
Használati utasítás: A ponyvát csak tiszta és száraz motorkerékpárra helyezze fel, fekete oldalával befelé. Ezután húzza meg szorosan a ponyva zsinórját, és határozottan kösse össze. Fordítottan felhelyezve nem szabad használni.
Megjegyzés: Nem ajánlott a terméket, közvetlenül a motorkerékpár leállítása után felhelyezni, a forró alkatrészek az anyag károsodását okozhatják.
Anyaga: 100% PP
Hasonló termékek
Adatok
shopmania.hu