Nagyfeszültségű és ultrahangos professzionális nyestriasztó szett, KEMO M229

Nagyfeszültségű és ultrahangos professzionális nyestriasztó szett,  KEMO M229
Nagyfeszültségű és ultrahangos professzionális nyestriasztó szett,  KEMO M229
Ez a profi autós nyest riasztó szett 2-300 V-os nagyfeszültség impulzusokkal és egyben agresszíven pulzáló ultrahanggal űzi el autónkból a nem kívánt nyesteket. A tápellátást 4 db AA elem biztosítja, így nem kell félnünk az autó akkumulátorának lemerülésétől és nemcsak autóban, hanem akár teraszokon, hétvégi házakban vagy padlásokon is használhatjuk. A beépített rezgésérzékelő kizárólag az autó álló helyzetében működteti.  
39 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
 A nyestet egy kb. 200 - 300 V-ra elektronikusan feltöltött nagyfeszültségű lapocskákkal, elektrosokkal űzi el a jármű motorházból ( csak gyenge áramütés, ami a nyestet elriasztja, de nem öli meg ), valamint erős, agresszíven pulzáló ultrahanggal. Az M186 riasztóval ellentétben a kétpólusú lemezekkel akkor is hatásos, ha a nyest nem ér az autó fém alkatrészeihez. A tápellátást 4 db AA elem biztosítja, így nem kell félnünk az autó akkumulátorának lemerülésétől és nemcsak autóban, hanem akár teraszokon, hétvégi házakban vagy padlásokon is használhatjuk. Jó minőségű alkáli elemekkel az üzemidő kb. 8-12 hónap. A beépített rezgésérzékelő biztosítja, hogy autóba szerelve csak álló helyzetben működjön, ezzel is meghosszabbítva az elemek élettartamát.
 
 
 
KEMO M229 Nagyfeszültségű és ultrahangos professzionális nyestriasztó szett tulajdonságai

Elemek: 4 x AA alkáli-mangán vagy hasonló magas minőségű)
Áramfelvétel : kb. 0,25 mA
Az akkumulátor tartóssága :1 év az akkumulátorok minőségétől függően.
Biztosíték : A készülék oldalán megszakító van.
Hangszóró : nagy teljesítményű piezoelektromos hangszóró  alumínium membránnal a széles hangsugárzás érdekében.
Hangnyomás :kb. 105 dB ± 20%
Ultrahang : szinuszos, véletlenszerűen megszakítva és változó frekvenciával a megszokottság elkerülése érdekében (egy impulzus kb. 9-30 másodpercenként, kb. 21 - 24,5 kHz).
Magasfeszültség : 220 - 260 V / DC
Rezgéskapcsoló : beépített rezgéskapcsoló, amely a járó motornál kikapcsolja, és parkolási helyzetben bekapcsolja (amikor a motor nem működik).
Hőmérséklet tartomány : -20 - + 80 ° C (a beépített elemektől függően is, amelyek gyakran korlátozott hőmérsékleti tartományt tartalmaznak).
Jóváhagyási jel : igen, a Federal Motor Transport Authority által kiadott e1 védjegy
Méretek : 140 x 100 x 43 mm (kapcsoló nélkül)
Méretek kétpólusú nagyfeszültségű lemezek : 60 x 60 x 12 mm. Pozitív + negatív kapcsolat 2 szinten.

 
Hasonló termékek
Adatok
shopmania.hu