Ózongenerátor Fertőtlenítő Szagtalanító Lég és Klíma tisztító készülék HE-152R

Ózongenerátor Fertőtlenítő Szagtalanító Lég és Klíma tisztító készülék HE-152R
Ózongenerátor Fertőtlenítő Szagtalanító Lég és Klíma tisztító készülék HE-152R
 Autó, lakás vagy akár iroda fertőtlenítésére, szagtalanítására, gombák és penész elpusztítására valamint klíma fertőtlenítésre is kiváló ózongenerátor. Rendkívül hatékony fertőtlenítő, mindenhova odafér, átjárja a nehezen elérhető felületeket ráadásul vegyszermentes.- Házilag is könnyen cserélhető ózonkazettával- 7 g/h ózonkibocsátás, ajánlott 168 m2-ig- 180 percig állítható időzítővel- 3 év garanciával!
 
84 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
HE-152R Ózongenerátor lég- és klímatisztító

 Az ózongenerátor bármilyen adalékanyag és kemikália nélkül, ózongáz termelésével, a műszerfal megbontása nélkül tudja fertőtleníteni és szagtalanítani az autók klímarendszerét és belső terét. Így lényegében egyszeri kiadás mellett maximum 1 évig tisztán generálhat Neked hasznot. Azért 1 évig, mert a készülékben található ózonlap körülbelül 1 éven belül veszíti el ózongeneráló képességét, ekkor már érdemes cserélni.
 Az egészséges friss levegő mindenki számára fontos. A makacs, eltüntethetetlennek vélt szagok teljes mentesítése ózontechnológiával. Nem hagy nyomot maga után, csak kellemes friss tavaszi eső illatot.
 A gépjárművünk klímaberendezése optimális körülményeket teremt a mikroorganizmusok elszaporodásához. A baktériumok és gombák mellett a különböző vírusok is kedvelik a klímarendszer nedves, sötét és nehezen hozzáférhető részeit. A gépjármű szellőző ventilátora a betegséget okozó anyagokat a belső térbe juttatja. Ezek a részecskék a belélegezve nyálkahártya irritációt, megfázásszerű tüneteket, fáradékonyságot, fejfájást, de akár allergiát vagy más légúti megbetegedéseket is előidézhet.
Ezek a betegségek megelőzhetők:
Az autó higiéniai tisztításokat évente 4-szer ajánlott elvégezni, de 2-szer tavasszal és az ősszel mindenképp, mivel akkor indul az influenza szezon.
Fertőtlenítés, tisztítás (gombátlanítás):
A baktériumok, gombák számára ideális felület a klíma párologtató felülete, hiszen a klímarendszerben lévő párás, nedves levegő ideális körülményeket biztosít számukra, amely azután a klímarendszeren keresztül a légáram segítségével az utastérbe juthatnak. Ez több esetben allergiás tüneteket – köhögés, könnyezés és tüsszentés -, válthatnak ki.
Hogyan is tisztít az ózon (O3):
Az ózonos tisztítás lényege, hogy egy ózongenerátor segítségével rendkívül instabil ózonmolekulákat juttatnak a rendszerbe. Mivel az ózon (O3) felezési ideje nagyon rövid, és minden vágya, hogy újra oxigén lehessen, az extra oxigénatom reakcióba lép a szennyeződésekkel, és az oxidáció során megköti azokat. Mivel szinte mindent oxidál, hatékony védelmet nyújt a vírusok, penészgombák és a szagokért felelős baktériumok ellen. Hatezerszer hatékonyabb fertőtlenítőszer, mint a klór. További előnye, hogy mivel nem vegyszer, semmilyen káros anyagot nem hagy az autóban.
Az ózongenerátor használata:Szüntesse meg a szagforrásokat (kosz, szemét, ürülék stb.)!
A kezelni kívánt területről távolítson el minden személyt és állatot, amelyekre káros lehet az ózon belégzése!
Zárja le a kezelni kívánt területet!
Helyezze el az ózongenerátort a legerősebb szagforráshoz közel, figyeljen arra, hogy a levegő át tudjon áramolni a készüléken (ne takarja le és zárja el a ventilátor útját és az ózonkimeneti részt)!
Gépjárműben: Helyezze el a készüléket a lábtérbe, állítsa a légbefúvó rendszert belső keringetésre közepes fokozaton úgy, hogy a levegőt a szélvédőre vagy a felső részre fújják a légbefúvók! A motornak nem kell járnia, nem kell bekapcsolni a klímát, de hosszú kezelés alatt érdemes akkumulátor töltőt kapcsolni a gépjárműre.
Állítsa be az időzítőt a kívánt értékre és hagyja el a járművet, helyiséget!
A kezelés befejezése után várjon legalább 30 percet, mielőtt beszáll az autóba, bemegy a helyiségbe! Ennyi idő kell ugyanis ahhoz, hogy a kezelés alatt kibocsátott ózon semlegesítődjön.
Szellőztesse ki a kezelt területet!

 
Műszaki adatok:


Áramellátás: AC 220-240V / 50-60Hz
Áramfogyasztás: 85W
Aktív ózonkibocsátás: 7000mg/h
Ózonlap mérete: 1 lap / 95x70mm
Ózonlap élettartama: 1000 munkaóra vagy 1 év
Zajszint: 40dB
Termék mérete: 220 x 170 x 160 mm
Termék súly: 2.4 kg
Garancia: 3 év


 


Hasonló termékek
Adatok
shopmania.hu