Professzionális besüllyeszthetõ szenzoros tolatóradar LaserLine EPS4012-16M

Professzionális besüllyeszthetõ szenzoros tolatóradar LaserLine EPS4012-16M
Professzionális besüllyeszthető szenzoros tolatóradar LaserLine EPS4012-16M
  A gyári minőségű, hangjelzéses tolatóradar garantálja, hogy a tolatószenzorok szinte teljesen beleolvadjanak a lökhárítóba!  Rendkívüli érzékenysége miatt, megóvja gépjárművét még a más tolatóradarok számára láthatatlan veszélyforrásoktól is, mint például járdaszegélyek, illetve alacsonyabb tereptárgyak. - Programozható központi egységgel
36 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
LaserLine EPS4012-16M Professzionális besüllyeszthető szenzoros tolatóradar
LaserLine süllyeszthető szenzoros, programozható, hangszórós tolatóradar, 4 db fekete színű festhető szenzorral
  A gyári minőségű, hangjelzéses tolatóradar garantálja,  hogy a tolatószenzorok szinte teljesen beleolvadjanak a lökhárítóba!
 Rendkívüli érzékenysége miatt, megóvja gépjárművét még a más tolatóradarok számára láthatatlan veszélyforrásoktól is. Mint például járdaszegélyek, illetve alacsonyabb tereptárgyak.
  A tolatóradar csak olyankor lép működésbe, amikor hátrameneti fokozatban van a sebességváltó. A szett tartalmaz egy hangszórót, melynek segítségével hangjelzéssel követhetjük az akadályok távolságát.
 
Tulajdonságok:


Kiemelkedő, gyári minőség
Gyári kinézetet biztosító, festhető szenzorok
A szenzorok a lökhárító síkjába szerelhetők
Nemcsak személy, de teherautókhoz, kamionokhoz is alkalmazható: 12 V / 24 V rendszerekhez egyaránt
Automatikus bekapcsolás, hangjelzéses figyelmeztetés
Tökéletesen testre szabható, programozható központi egység


 
 Először szaggatott sípoló hang hallható. Ha ilyen hangjelzés mellett a tolatási manővert tovább folytatjuk és közelebb érünk az akadályhoz, egy folyamatos hangjelzésre leszünk figyelmesek. Ezt a hangjelzést hallván, nagyon közel van az akadály, ezért ajánlott a manővert azonnal befejezni.
 A négy szenzor közül a két külső (kék) szenzor érzékelése 120 – 180 cm között, a két belső (fekete) szenzoré 50 - 95 cm között állítható a központi egység programozásával. Ennek köszönhetően nagyon pontosan tudjuk behatárolni a közeledő potenciális veszélyforrást.
 A  központi egységen a kijelző segítségével nyomon követhetjük a beállítási lépéseket, illetve a nyomógomb segítségével változtathatjuk meg a paramétereket. A fejlett központi egység rendkívül sok paraméter átállítására ad lehetőséget, ilyenek a következők:
 
·          1. Riasztási hangerő
·          2. Szenzorok riasztási távolságai
·          3. Pótkerék érzékelés beállítása
·          4. Sebességváltó típusának beállítása
 
  Ha először kerül tolatóradar beépítésre járművébe, tehát még nincs furat a lökhárítóban, a szenzor rögzítése az egyenes közbetéttel lehetséges. Ez biztosítja, hogy egy síkban legyen a szenzor és a lökhárító.
 
 
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
M000MEPS4012-16M
shopmania.hu