Profi rejtett technológiás aktív lézerdetektor és lézerblokkoló KIYO D Ultimate AP4R

Profi rejtett technológiás aktív lézerdetektor és lézerblokkoló KIYO D Ultimate AP4R
Profi rejtett technológiás aktív lézerdetektor és lézerblokkoló KIYO D Ultimate AP4R
2019-es 2,5x nagyobb teljesítményű modell, kitűnő minőségű OSRAM lézerdiódával és hatékonyabb fénygyűjtési tulajdonsággal rendelkező, precíz lencsével- Rejtett lézerblokkoló kifejezetten a Magyar piacra optimalizálva - Diszkrét beépíthetőség, rendszámtábla keretbe rejtett kisméretű blokkoló fejekkel - USB online frissíthetőség! - Parkoló segéd funkcióval, NKH (Nemzeti Közlekedési Hatóság) által jóváhagyott minősítés ( E7 ) - 4 db blokkoló fejjel és 2 db rendszámtábla kerettel - Érzékeli és blokkolja a legújabb "háromlábú" Fáma, ARH CAM-S1 sebességmérőket- Bővíthető GPS alapú és radardetektoros Véda kapu jelzővel  
229 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
KIYO D Ultimate AP4R rejtett technológiás aktív lézerdetektor és lézerblokkoló 2,5-szörös teljesítményű Osram Lézer diódákkal.
Magyar gyártású, kifejezetten az európai és magyar ARH CAM-S1 traffipaxokhoz kifejlesztett, rendszámtábla keretbe épített szenzorokkal rendelkező rejtett aktív lézeres jelzőkészülék és lézerblokkoló, 4 szenzorral.
Fontos információ: Ez a szett jelzi és blokkolja a lézeres ( Fáma,  ARH CAM-S1 ) sebességmérőket, de nem jelzi a radaros ( Pl. telepített Véda ) rendszereket. Véda kapukhoz válassza a GPS vagy radaros egységgel ellátott szetteket.
KIYO ULTIMATE Advanced Protection - Továbbfejlesztett Védelem
A már jól bevált KIYO ULTIMATE rendszert tovább tökéletesítettük, így a most bevezetett új termékünknek köszönhetően extrém védelmi hatásfok érhető el!
Rendkívüli teljesítmény, 2,5x nagyobb védelem : 

Hatékony fénygyűjtési tulajdonsággal rendelkező, precíz lencse
Szikla keménységű polikarbonát szenzorház
Napfény interferencia érzékenység csökkentése érdekében: speciális árnyékolás
A legjobb minőségű OSRAM lézerdióda
+40 alkatrészből álló, saját gyártású érzékelőnek köszönhetően: gyors és precíz analóg jelfeldolgozás
Jobb vezetőképességű, vastag szenzor kábelek használata
Speciális, dupla rétegű vízzáró lakkbevonat alkalmazása

Az Ultimate AP4R lézerblokkoló csomag tartalma :

1 központi egység
4 AP szenzor
2 speciális rendszámtábla keret
USB pendrive + USB hosszabbító kábel
Központi kábelköteg
NKH típus jóváhagyási kártya

Opcionális bővítési lehetőség : 

GPS alapú telepített radar előre jelző
Beépíthető radardetektor

 

Rendszámtábla keretbe épített aktív lézeres jelzőkészülék  a “háromlábú” ARH CAM-S1 sebességmérők jelzésére 
KIYO ULTIMATE AP komplett traffipaxvédelem
 

 

Magyar gyártmány, magyar nyelvű figyelmeztetések
A legtöbb európai sebességmérő mellett a Magyarországon használt ARH CAM-S1 és FÁMA III elleni extra védelem
Telepített sebességmérők jelzése (pl.: VÉDA kapuk, átlagsebességmérő zónák)
Egyéb veszélyes pontok előrejelzése (pl.: piroslámpa kamera, veszélyes útkereszteződés, HU-GO kapuk stb…)
Mobil radaros mérőeszközök előrejelzése
Ingyenesen frissíthető teljes Európa adatbázis és szoftver
Nagy teljesítményű, rendszámtábla keretbe is rejthető szenzorok
A készülék szinte teljesen láthatatlanul beépíthető
Parkolósegéd, Lézerdetektor, Aktív, Passzív üzemmód
Választható riasztási távolság
Hivatalosan parkolósegéd berendezés, típusjóváhagyási bizonyítvánnyal és plasztikkártyával

 
Egyszerűen frissíthető központi egység
 

Az aktív lézeres jelzőkészülék V5.1 hardverrel ellátott központi egysége számítógép segítségével beállítható, frissíthető, így nincs szükség a központi egység kiszerelésére és visszaküldésére. A frissítéshez szükséges pendrive és USB kábel a csomag része. A beállításhoz, frissítéshez szükséges program a kiyotechnology.com honlapról ingyenesen letölthető.
Az aktív lézeres jelzőkészülék kétféle módban képes üzemelni: aktív mód / passzív mód (detektor és parkolósegéd funkció). Az üzemmód váltását a 3 állású kapcsoló biztosítja. A pánikkapcsoló segítségével a készülék inaktiválható, mely következtében a későbbiekben kizárólag parkolósegédként tud üzemelni.
 
Rendszámtábla keretbe építhető lézerszenzorok
 
a “háromlábú” ARH CAM-S1 és mozgó autóban alkalmazott Fáma III lézeres mérőeszköz aktív jelzésére
 
Hatékonyság növelése új AP szenzorokkal

 
Továbbfejlesztett felépítés
 
 


Hatékony fénygyűjtési tulajdonsággal rendelkező, precíz lencse
Szikla keménységű polikarbonát szenzorház
Napfény interferencia érzékenység csökkentése érdekében: speciális árnyékolás
A legjobb minőségű OSRAM lézerdióda
+40 alkatrészből álló, saját gyártású érzékelőnek köszönhetően: gyors és precíz analóg jelfeldolgozás
Jobb vezetőképességű, vastag szenzor kábelek használata
Speciális, dupla rétegű vízzáró lakkbevonat alkalmazása

  
A traffipaxjelzők jogi helyzete
 
A 2012. szeptember 1-jétől érvényes törvényi szabályozás a KRESZ 3.§ (3) a következőket mondja ki:
„Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét befolyásolni, ide NEM értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát.”
Ennek értelmében a radar- és lézerdetektorok, valamint a telepített traffipax előrejelzők használata NEM TILTOTT. Ezek a készülékek akár több száz méterrel is előre tudják jelezni a sebességmérő eszközöket, így a jármű vezetőjének lehetősége nyílik arra, hogy időben korrigálja haladási sebességét. A detektorok, előrejelzők semmilyen körülmények között nem akadályozhatják vagy zavarhatják a hatósági ellenőrzést, ezért használatukat a fenti jogszabály nem tiltja.
A lézerblokkolók és radardetektorok a fenti kresszmódosítást követően is bent maradhatnak az autóban, birtokolni, felszerelni SZABAD ezeket, ugyanis:
Magyarországon a 175/2003 (X.28.) kormányrendelet hatályba lépését követően a radardetektorok és a lézerblokkolók NEM tartoznak a „közbiztonságra különösen veszélyes eszközök” kategóriájába!
 
Hivatalos parkolósegéd berendezés
A magyar NKH (Nemzeti Közlekedési Hatóság) által jóváhagyott e7 minősítés (típusjóváhagyási bizonyítvány) alapján az eszköz, mint parkolósegéd, Európa bármely országában hivatalosan beszerelhető a gépjárműbe, és parkolósegédként használható. A csomagban mellékeljük a típusjóváhagyási plasztik kártyát, hogy szükség esetén bemutatható legyen.

Szoftveres beállítás és frissítés

Az aktív lézeres jelzőkészülék működési beállításai, valamint firmware-jének frissítése számítógép és pendrive segítségével történik. A GPS-es központi egység ingyenesen frissíthető teljes Európa adatbázist tartalmaz. Nagyon fontos, hogy mindig a legújabb szoftverrel és adatbázissal használja a készülékeket, ellenkező esetben nem tudjuk biztosítani, hogy Ügyfeleink mindig aktuális információk alapján, időben értesüljenek a rájuk vadászó traffipaxok helyzetéről.
Nem várhatjuk el Öntől, hogy minden héten ellenőrizze a honlapunkat, hogy éppen történt-e valami változás vagy sem, ezért amennyiben új traffipaxok jelennek meg, új szoftver készül az Ön termékéhez, mi a lehető legrövidebb időn belül e-mailben, vagy telefonon értesítjük Önt, és segítünk, hogy elvégezze a szükséges frissítést. Ehhez Önnek annyit kell tennie, hogy a gyártó honlapján regisztrálja készülékét:
KIYO TECHNOLOGY TERMÉKREGISZTRÁCIÓ
Az aktív lézeres jelzőkészüléket frissítő és beállító számítógépes szoftver, valamint a GPS-es telepített traffipaxjelző frissítése az alábbi gombokra kattintva érhetőek el regisztráció után:
 
   
 

A gyártó és forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal a sebességhatár túllépéséből és/vagy a készülék használatából, vagy a szakszerűtlen beszereléséből adódó bármilyen jellegű büntetésért, kárért vagy bármely egyéb hátrányért. A készülék nem a gyorshajtás elősegítésére való, hanem a véletlen sebességtúllépés következményeinek megelőzésére szolgál. Minden esetben tartsa be a sebességhatárokat, és közlekedjen a látási és útviszonyoknak megfelelően! A radardetektor és a lézerblokkoló nem tévedhetetlen eszköz. Előfordulhatnak olyan szituációk, ahol későn vagy egyáltalán nem jelez bizonyos külső körülmények miatt. Ennek oka nem a készülék hibás működéséből adódik, hanem a fizika törvényszerűségére vezethető vissza. A lézerblokkolók blokkoló hatása általában a mérőeszköztől számított 150-2000 méteres távon belül a legeredményesebb.
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
M000MD4U2AP-V5-R
shopmania.hu