Számkódos infra riasztó és belépésjelző, YL-107

Számkódos infra riasztó és belépésjelző, YL-107
Számkódos infra riasztó és belépésjelző, YL-107
- Egyszerű, könnyedén és gyorsan telepíthető számkódos riasztó.- Választható belépésjelző vagy riasztás üzemmód- Kapcsolható késleltetett vagy azonnali riasztás
2 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
Számkódos infra riasztó és belépésjelző, YL-107
A készülék belépésjelzőként és riasztóként egyaránt használható.
- Tápellátás: 3 x AA elem, 4,5V, nem tartalmazza.- Mozgásérzékelő: Érzékelés távolság 5 m- Látószög: 100⁰- Hangteljesítmény: 100 dB- A mozgásérzékelő emberi mozgás esetén jelet továbbít a központ felé, az üzemmód kapcsoló állásának megfelelően belépésjelzőként,- (CHIME) azonnali (INSTANT) vagy késleltetett riasztóként (DELAY) alkalmazható.
A készülék be és kikapcsolása:
Írja be a belépéskódot majd a “#” gombot. A LED kijelző ezt követően kb. 10 másodpercig világítani fog, jelezvén, hogy a készülék üzemkész állapotba került. A fenti művelet megismétlésekor a LED kijelző villogással jelzi, hogy a készülék kikapcsol.
Üzemmód kapcsoló:
* CHIME = DING-DONG hangjelzés* INSTANT= Azonnali riasztás egy per időtartamig.* DELAY= Késleltetett riasztás, 20 másodperc DI-DI hangjelzés, amely idő alatt ha beprogramozza a belépéskódot és a “#” gombot a készülék kikapcsolható.
A belépéskód módosítása:
Az elemek behelyezésekor a gyári kód: ”0000*”. Ekkor egy hosszas BÍP hangjelzés igazolja vissza a gyári kód meglétét. Ezt követőenprogramozza be a saját kódját egytől – tizenkét számjegy alkalmazható és nyomja le a csillag: ”*” gombot. Ezt a műveletet ismét egy hosszú BÍP hangjelzés követi, amely a sikeres programozást igazolja vissza.
Azonnali, pánikriasztás:
A piros színű PANIC gomb lenyomásakor egy perc időtartamra azonnali riasztás indítható, amely a saját kód majd a “#” gomblenyomásakor leállítható.
Hasonló termékek
Adatok
shopmania.hu