Színes Videó kaputelefon SD kártyás képrögzítővel D7Q4F

Színes Videó kaputelefon SD kártyás képrögzítővel D7Q4F
Színes Videó kaputelefon SD kártyás képrögzítővel D7Q4F
 Igényes, elegáns kivitelű videó kaputelefon, mellyel mindig tudni fogja, ki csengetett távollétében, ugyanis  a D7Q4F videó kaputelefon SD kártyára rögzíti a látogatókról a felvételeket, melyet bármikor visszanézhetünk.- 7"-os LCD képernyő- Mágneszár vezérlés- Bővíthető további egységekkel és megfigyelő kamerával is
31 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
D7Q4F Színes Videó kaputelefon szett SD kártyás kép és videó rögzítővel
A 7”-os (18cm-s) képernyővel rendelkező készülék kültéri, beltéri egységből és egy hálózati adapterből áll. A rendszer használható monitorozásra, kaputelefonként, és kapunyitásra, valamint képrögzítésre.Használható családi házban, szállodákban, irodában, ahol szükség van kényelemre és biztonságra.
- 7" TFT digitális képernyő.- Kézi beszélő nélküli interkom.- Ultra vékony, érintőgombos képernyő.- Interkom lehetőség a fő és másod monitor között. opcionális- Video rögzítése DVR nélkül, automatikus fotó készítés, a tárolás max 32G SD kártyán történik a beltéri egységben- Vandálbiztos, IP44 víz és rozsdaálló kültéri egység kivitel- Elektronikus kapuzár vezérlés (nem kell külön vezeték) - Kültéri monitorozási lehetősége.- Szín, fényerő, csengődallam, beszélgetési hangerő beállítási lehetőség.- Éjjellátó kamera- Több beltéri egység esetén interkom funkció- 12V adapter mellékelve- 16 különféle csengetési dallam- További beltéri egység, még egy kültéri és két kamera bővítési lehetőség (opcionális)
A kaputelefon szett bővíthető további kültéri és beltéri egységgel is, azonban azok külön nem vásárolhatóak. Amennyiben további kül vagy beltéri egységet szeretne, még egy további komplett szett megvásárlása szükséges.
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
M000MME-RD7Q4F
shopmania.hu