Távirányítós parkolásgátló rendszer Parkolóőr MM1010

Távirányítós parkolásgátló rendszer Parkolóőr MM1010
Távirányítós parkolásgátló rendszer Parkolóőr MM1010
 Elfoglalják a parkolóhelyed? Most itt a megoldás! Ideális távirányítós parkolás gátló eszköz parkolóhelyünk, garázs vagy kocsi beállónk védelmére illetéktelen parkolások ellen. - Távirányítóval nyitható - zárható - Kulccsal zárható fedél a lopások megakadályozására
34 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Részletek
Adatok
Részletek
Az eszköz bemutatása Az eszköz egy parkolást segítő rendszer, melynek segítségével egyszerűsíthetjük a nagy terek, garázsok, és kisebb családi házaknál a parkolást. Kialakításának köszönhetően esztétikus és a nagy igénybevételnek is ellenáll. Az egyszerű kialakításnak, a kényelmes kezelhetőségnek, erőteljes funkcióknak, valamint a megbízható működésnek köszönhetően számos területen alkalmazható.
Tápellátás: A parkolóőr tápellátását 4 db LR20 (Góliát) elem vagy akkumulátor biztosítja. Az elemek nem tartozékai a szettnek, de külön megvásárolhatóak.
Terhelhetőség: A parkolóőr lehajtott állapotban 500 kg terhelést bír el a ház kialakításának köszönhetően, melynek során az eszköz nem megy tönkre, ha egy autó átgurul rajta, vagyis elbír kb. egy 2 Tonnás autót is!
Riasztás: : Amennyiben a kart erőszakkal próbálják meg lenyomni, akkor az eszköz erős hangjelzéssel riaszt.
Méretek : - A parkolóőr mérete lecsukott állapotban: 43,5 cm széles, 31 cm mély és 7 cm magas- A mérete felnyitott állapotban: 43,5 cm széles, 31 cm mély és 40,5 cm magas- Súlya: 7,2 kg
Telepítés : Az eszköz elhelyezése: 1. Az eszközt parkoló hely közepére telepítsük, vagy a parkolóhely elejének a közepére. 2. Kemény beton vagy kemény aszfalt szükséges a megfelelő rögzítéshez Rögzítés: Az eszköz rögzítéséhez szereljük szét a parkolásgátlót. A padlólemezen 3 furat található, melyet a csomagban található 3 db csavarral kell rögzítenünk a kívánt helyre. Fúrjunk 3 db 12,5 és 50mm mély furatot, majd csavarjuk be a 3 csavart, kapcsoljuk össze azelemtartó dugóját, helyezzük be a 4db R20 ( góliát) Alkáli elemet vagy akkumulátort és helyezzük vissza a tetejét az eszköznek. A parkolásgátló zárása a hozzáadott kulccsal lehetséges.
A parkolásgátló rendszer tartalma:
- 1 db parkolóőr- 2 db távirányító- 2 db kulcs- Magyar nyelvű használati útmutató
A működtetéshez szükséges 4 db R20 elem nem tartozéka szettnek!
 
Adatok
shopmania.hu