Ülésvédő huzat kutyáknak MAKS KEG3202

Ülésvédő huzat kutyáknak MAKS KEG3202
Ülésvédő huzat kutyáknak MAKS KEG3202
A védőhuzat nagy és kis méretű kutyák vagy poggyászok szállítására is alkalmas az autó hátsó ülésén. Erős, nehezen áthatolható, nem szövött, antiallergén anyagból készült, nem szívja fel a szagokat, víztaszító. A legtöbb autómodellhez illeszkedik, felhelyezése egyszerű, könnyen tisztítható. Mérete: 127 x 165 cm.
4 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
Ülésvédő huzat kutyáknak MAKS KEG3202
A védőhuzat nagy és kis méretű kutyák vagy poggyászok szállítására is alkalmas az autó hátsó ülésén. Speciálisan erős kerettel van ellátva, mely elbírja a nagy és nehéz testű kutyák súlyát is. Függőágyat hoz létre, amely védelmet nyújt az erős fékezések közben, valamint lefedi az első ülések közötti teret így megakadályozza, hogy a kutya az első ülésekre ugorjon. Az állat kényelmesen fekszik, utazik, míg a teljes hátsó ülés, beleértve az oldalakat is tiszta marad.  Erős, nehezen áthatolható, nem szövött, antiallergén anyagból készült, nem szívja fel a szagokat, víztaszító.
Univerzális méretű, a legtöbb autómodellhez illeszkedik. Felhelyezése nagyon egyszerű, elég a lyukakat a fejtámlára akasztani. Összehajtva kis helyen tárolható, könnyen szállítható. A tisztításhoz mindössze vegye le az ülésekről rázza ki, majd nedves ruhával törölje le. Fekete színben készült.
Hasonló termékek
Adatok
shopmania.hu