Univerzális tablettartó 55009

Univerzális tablettartó 55009
Univerzális tablettartó 55009
Kétféle adapterének köszönhetően készülékét biztonságosan rögzítheti fejtámlatartóra valamint a tapadókorongnak köszönhetően sima, pormentes felületre, ablaküvegre, szélvédőre is. A tartófej 100°-ban hajlítható, 360°-ban forgatható, a tapadókorong 140°-ban dönthető. A puha szilikon tartók megvédik az eszközöket bármilyen karcolástól, illetve károktól. Tabletekhez ideális, szélessége állítható: 273-330 mm között.
4 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
Tapadókorongos rögzítés (átmérő: 90 mm):1. Csatlakoztassa az univerzális tartót a tapadókorongokhoz. 2. Tisztítsa meg a felületet, melyre a tapadókorongot kívánja felhelyezni. 3. Távolítsa el a védőfóliát a tapadókorongról. 4. Óvatosan nyomja a tapadókorongot a szélvédőre, majd nyomja le a biztonsági kart. 5. Nyissa ki a tartót, majd helyezze bele a készüléket. 6. Állítsa be a tartót úgy, hogy az megfelelő legyen a vezetési helyzetének.
Fejtámlás rögzítés:1. Csatlakoztassa az univerzális foglalatot a fejtámlák tartójához. 2. Helyezze fel a kampókat az autó fejtámlájának tartóira, majd nyomja meg a bal és jobb oldali rögzítőket a tartó megfelelő rögzítéséért. Mielőtt az eszközét a tartóba helyezné, győződjön meg annak biztonságos felhelyezéséről. 3. Nyissa ki a tartót, majd helyezze bele a készülékét. 4. Állítsa be a tartófejet az optimális szögbe.
A gyártó nem vállal felelősséget olyan károkért, melyek helytelen használatból, illetve helytelen eszköztelepítés miatt keletkeztek.
Hasonló termékek
Adatok
shopmania.hu