macAudio Destroyer JK3000 Autós Bass Reflex mélynyomó láda

macAudio Destroyer JK3000 Autós Bass Reflex mélynyomó láda
macAudio Destroyer JK3000 Autós Bass Reflex mélynyomó láda
 A Destroyer JK3000 egy Bass Reflex autós mélynyomó láda, 1.200W maximális zenei teljesítménnyel, 30cm-es mélynyomóval szerelve.Kiváló akusztika, maximális teljesítmény, elegáns kialakítás. Destoyer, a Romboló !
39 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
macAudio Destroyer JK3000 Autós Bass Reflex mélynyomó láda
 Kiváló akusztika, maximális teljesítmény, elegáns kialakítás. Destoyer, a Romboló! A macAudio Destroyer JK3000 egy nagy teljesítményű Bass Reflex mélynyomóláda. Futurisztikus kialakítás, maximális csúcsteljesítmény, első osztályú, top alkatrészek. A Destroyer mélynyomót nagy teljesítmény leadásra tervezték.  A Destroyer JK3000 egy Bass Reflex mélynyomó láda, 1.200W maximális zenei teljesítménnyel, 30cm-es mélynyomóval szerelve.
 A vezető a kategóriájában. A platináns Német gyártó mérnökei a Destroyer JK3000 mélynyomót úgy fejlesztették ki, hogy a legjobb anyagokat használták fel hozzá. Az alap a speciálisan ebbe a ládába tervezett, 30cm-es mélynyomó. A speciális polipropilén membrán tökéletes egyensúly teremt az alacsony súlyával és merevségével. Kiváló a hatékonysága. Nemcsak nagy és erős, de pontos mélyhangokat eredményez. Maximális, 1.200W-os teljesítmény érhető el.  A hangszóró a láda lelke. A speciális membránt egy húzott acélkosárba tették, amelyen hangtekercs szellőzést alakítottak ki. Így a hangszórók jobban és tovább terhelhetőek, így extrém teljesítmények is elérhetőek.  Innovatív kialakítás, stílusos kivitelben. Annak érdekében, hogy garantálni tudják a pontos és tiszta basszust, a láda fel van szerelve levegő optimalizál reflex nyílással, ami teljesen megszűntetik a nemkívánatos zajokat. A hangszóró be van süllyesztve a mélynyomó házba, előtte a futurisztikus design védi a hangszórót. A fekete és szürke színek kombinációja, a szénfekete porvédő a hangszórón biztosítja a láda tökéletes megjelenését. Jellemzők:

Speciális polipropilén membrán, carbon porvédő sapkával
Optimalizált reflex nyílás
30cm-es nagy teljesítményű hangszóró, 2 colos hangtekerccsel
Hosszú löketű membránszél
Húzott acélkosár kiegészítő szellőzéssel
Nagy erejű Ferrit mágnes
Csúszásmentes kárpitozás HD logó hímzéssel
Futurisztikus kialakítású hangszóróvédelem
Nikkelezett csatlakozások

Technikai adatok:

Bass Reflex láda 30cm-es mélynyomóval
Zenei teljesítmény: 1.200W
RMS teljesítmény: 400W
Impedancia: 4 Ohm
Érzékenység: 91dB
Frekvencia átvitel: 22-500Hz
Súly: 12 kg
Méretek (Szélesség x Magasság x Mélység): 535 x 405 x 295/360mm
Hasonló termékek
Adatok
shopmania.hu