OBD2 Wifi autó diagnosztikai műszer, hibakód olvasó/törlő Vgate iCar2

OBD2 Wifi autó diagnosztikai műszer, hibakód olvasó/törlő  Vgate iCar2
OBD2 Wifi autó diagnosztikai műszer, hibakód olvasó/törlő Vgate iCar2
Vgate iCar2 OBD2 autó diagnosztikai és hibakód olvasó / törlő interface , mely Wifi-vel kapcsolódik Laptophoz iPhone -hoz vagy Androidos okos telefonokhoz . A melléklet CD-d található PC programmal vagy a Play és Store áruházból letölthető programokkal az autóból rengeteg információ kiolvasható. Pl. sebesség, fordulatszám, vákuum, hőmérséklet, töltés stb. A hibakód lista nem csak olvasható, hanem törölhető is.   Mini méret, gyorsabb adatátvitel és magasabb kompatibilitás az olcsóbb típúsokhoz képest !  
14 950 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
Mlogic Vgate iCar OBD2 Wifi autó diagnosztikai műszer
- Csatlakozás : ODB2 - Használható a legtöbb autótípushoz mely OBD2-es rendszerű - Egyszerűen telepíthető - Mini méret, használható olyan helyeken is menet közben, ahol a nagyobb műszerek útban lennének - Ki/Be kapcsoló gomb - Használható ScanTool PC szoftverrel ( nem tartozék ) - Okostelefonnal a Play és Store áruházból letölthető programokkal
Legyakoribb kiolvasható információk : - Hibakódok olvasása - törlése - Gyorsulás, sebesség, fordulatszám mérése - Töltés szint - Vákuum nyomás - Readiness kódok - Freeze Frame adatok - Hyperterminal - Szenzor teszt - Android telefonon egyes programokkal valós idejű grafikus kijelzés A Play áruházba n ODB2 vagy ELM327-re keresve rengeteg program található.  
Az általunk ajánlott és tesztelt magyar nyelvű  program a Torque Lite ingyenes vagy a Torque Pro fizetős ( a tesztünk idejekor 1040 Ft ) változata.
 
Fontos információk !
A Vgate iCar2 használható a legtöbb OBD2 autótípushoz, de a mérhető funkciók autónként eltérnek valamint előfordulhat, hogy néhány típussal nem működik együtt. Sajnos erre pontos adatbázis nincsen, kérjük vegye figyelembe, hogy amennyiben nem tudja használni autójához, 14 napon belül tudjuk visszavásárolni, ezért vásárlás után mielőbb tesztelje.  A Vgate iCar diagnosztikai műszer nem helyettesíti az autó rendszeres szervízelését ! Amennyiben Ön nem szakember, kérjük óvatosan kezelje az ismeretlen hibakódok törlését és a paraméterek megváltoztatását mert az ebből adódó károkért felelősséget nem vállalunk.  
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
M000MCMS-0137B
shopmania.hu