Autó takaró ponyva Mobil garázs Kegel SUV/Off-Road MH

Autó takaró ponyva Mobil garázs Kegel SUV/Off-Road MH
Autó takaró ponyva Mobil garázs Kegel SUV/Off-Road MH
- Mobil garázs jellegű minőségi autó ponyva.- Anyaga Spunbond szövet, háromrétegű vízálló, lélegző membrán- Könnyen telepíthető és leszedhető.- SUV/Off-Road kivitelű, 410-430 cm hosszúságú autókra  - Szürke színben
16 950 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
Autó takaró ponyva Mobil garázs Kegel SUV/Off-Road MH
Méretei:Hosszúság: 410-430 cmMagasság: 145-155 cm
Hogyan válasszunk autó ponyvát:Amikor ponyvát választ, ajánljuk, hogy elsősorban az autó hosszát és alakját vegye figyelembe. Az autót ábrázoló fénykép a mérvadó (kombi, sedan, SUV stb.) A szövet, melyből a ponyva készült, igazodni fog az egy kicsit kisebb és az egy kicsit nagyobb hasonló alakú autókhoz is, melynek a mérete nem haladja meg a fent megadottakat.
A magas minőségű, autókra való MOBILE GARAGE autó takaró ponyvák vízhatlanok, de páraáteresztőek. A huzat háromrétegű, vízhatlan, páraáteresztő membránból és nehezen vizesedő, de magas páraáteresztő képességgel rendelkező anyagokból készült, majdnem teljesen szoros, de ugyanakkor elvezeti a huzat alatt összegyűlő nedvet. Az egész autót az alsó részével együtt védi a kedvezőtlen környezeti hatásoktól. A huzatok UV-sugárzás ellenállóak. A rögzítésük autót körbefogó zsinórral történik, megfelelően összekötve biztosítják erős szél esetében is. 
A Kegel Mobile Garage autó takaró ponyvák tulajdonságai:
- Vízhatlan és páraáteresztő anyag, mely elvezeti a párát a huzat alól.- UV-sugárzás ellenálló.- Egész évben védi az autót:Télen hótól, dértől, ősszel a széltől, levelektől, nyáron az UV-sugárzástól, madárürüléktől, tavasszal virágportól, fák levétől védi a kocsit.- Védi az autó fényezését a kopástól, fakulástól, mattá válásától, védi a krómozott elemeket. - Több szezonban használható termék.– Alkalmi és tartós jellegű használatra is alkalmas.- A zsinóros rögzítésnek köszönhetően erősen rögzül a kocsihoz.- Az egész autót védi, egy kissé alá is megy.- Nagy alak és méret választékban kapható, könnyen szerelhető.- Könnyen tárolható – nem foglal sok helyet.- Lengyel gyártmány.
A Kegel autóponyvák használatát bemutató videó:
Hasonló termékek
Adatok
shopmania.hu