OBD2 Bluetooth autó diagnosztikai műszer, hibakód olvasó/törlő Vgate iCar PRO

OBD2 Bluetooth autó diagnosztikai műszer, hibakód olvasó/törlő Vgate iCar PRO
OBD2 Bluetooth autó diagnosztikai műszer, hibakód olvasó/törlő Vgate iCar PRO
 OBD2 autó diagnosztikai és hibakód olvasó / törlő interface , mely bluetooth-al kapcsolódik Laptophoz vagy Androidos okos telefonokhoz . A Play áruházból letölthető az Vgate iCar saját alkalmazással, de egyéb más, akár magyar nyelvű App-okkal is az autóból rengeteg információ kiolvasható. Pl. sebesség, fordulatszám, vákuum, hőmérséklet, töltés stb. A hibakód lista nem csak olvasható, hanem törölhető is.  Mini méretű !
14 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
Vgate iCar PRO OBD2 Bluetooth autó diagnosztikai műszer, hibakód olvasó/törlő
- Csatlakozás : ODB2- Használható a legtöbb autótípushoz mely OBD2-es rendszerű- Egyszerűen telepíthető- Mini méret, használható olyan helyeken is menet közben, ahol a nagyobb műszerek útban lennének- Ki/Be kapcsoló gomb- Használható ScanTool PC szoftverrel (nem tartozék)- Okos telefonnal a Play áruházból letölthető programokkal
Legyakoribb kiolvasható információk : - Hibakódok olvasása - törlése- Gyorsulás, sebesség, fordulatszám mérése- Töltés szint- Vákuum nyomás- Readiness kódok- Freeze Frame adatok- Hyperterminal- Szenzor teszt- Android telefonon egyes programokkal valós idejű grafikus kijelzés
A Play áruházból letölthető a Vgate iCar néven a gyártó cég saját alkalmazása is !A Play áruházban ODB2 vagy ELM327-re keresve rengeteg egyéb program is található.Az általunk ajánlott és tesztelt magyar nyelvű  program a Torque Lite ingyenes vagy a Torque Pro fizetős ( a tesztünk idejekor 1040 Ft ) változata.

Fontos információk !
A Vgate Icar Pro használható a legtöbb OBD2 autótípushoz, de a mérhető funkciók autónként eltérnek valamint előfordulhat, hogy néhány típussal nem működik együtt. Sajnos erre pontos adatbázis nincsen, kérjük vegye figyelembe, hogy amennyiben nem tudja használni autójához, 14 napon belül tudjuk visszavásárolni, ezért vásárlás után mielőbb tesztelje. A Viecar diagnosztikai műszer nem helyettesíti az autó rendszeres szervizelését ! Amennyiben Ön nem szakember, kérjük óvatosan kezelje az ismeretlen hibakódok törlését és a paraméterek megváltoztatását mert az ebből adódó károkért felelősséget nem vállalunk. iPhone telefonokkal a Bluetooth rendszer nem működik, csak a wifis változat.
Hasonló termékek
Adatok
shopmania.hu