GSM hőmérő, hőmérséklet riasztó és fűtés távirányító MobilTherm-2-mC

GSM hőmérő, hőmérséklet riasztó és fűtés távirányító MobilTherm-2-mC
GSM hőmérő, hőmérséklet riasztó és fűtés távirányító MobilTherm-2-mC
 DIN SIN-es kivitelű Kártyafüggetlen GSM fűtés távirányító. Relés kimenete SMS küldéssel ki/be kapcsolható, valamint SMS-ben az aktuális hőmérséklet lekérdezhető. Ajánlott hűtők, hűtőhelyiségek, fűtés rendszerek, lakókocsik, hétvégi házak, mezőgazdasági és állattelepek hőmérséklet távlekéréséhez és fűtés/hűtés távirányítására is.- Beállítható alsó és felső hőmérséklet riasztás -50 és +50 Cfok között 4 telefonszámra- Beépített Li-Polimer akku, áramkimaradás riasztás- Tápellátás : 10-35 Volt DC- 1 db SMS vezérlésű nagyáramú relés 230V 8 Amper kimenettel- 1 db riasztás bemenettel - 1 db 60 cm-es külső hőmérővel + 1 hőmérővel bővíthető- Bot antennával
41 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
MobilTherm-2-mC DIN Sin-es GSM termosztát, GSM hőmérő, hőmérséklet riasztó és fűtés távirányító 
DIN sines kivitelű, belső Li-Po akkumulátorral, általános célú kontaktusos SMS bemenettel, nagyáramú relés kimenettel, digitális hőmérővel. Riasztás hívással és SMS-sel. PC-ről USB-n programozható, külső bot antennával, akkumulátorral.
Ajánlott leggyakoribb felhasználási területek  :

Gyógyszertárakba, laborokba hűtők leállás-, leolvadás- és hőfokriasztás céljára
Keltetők, szárítók, fóliaházak, stb. hőmérséklet ellenőrzésre, hőfok riasztásra
Univerzális relés kimenettel és kontaktusos bemenettel
Boltokban, élelmiszerüzletekben hűtők, fagyasztók, vitrinek távfelügyeletére
Ipari klíma-, hűtő-, fűtő, szellőző rendszerek távjelzés-, távindítás-, és hőfok riasztásra
Családi házak hűtés-fűtés rendszereinek GSM alapú kiegészítőjeként
Gépkocsik, lakókocsik és lakóautók hőmérséklet ellenőrzésére
Kommunikációs és meteorológiai konténerek hőmérséklet riasztására
Külső vagy belső digitális hőmérővel

230 Voltos fűtések, hűtések vezérlésére 8 Amperig külön relé nélkül is használható! 
 
 A MobilTherm-2mC távmérésre, távjelzésre és távműködtetésre kifejlesztett ipari GSM alapú, nagyáramú hőfokjelző és hőfokriasztó modul "C"sines kiépítésben. A GSM modul belső Lythium-polimer akkumulátorral,külső digitális hőmérővel, záró kontaktusra aktiv bemenettel és egyáramkörös nagyfeszültségű és nagyáramú, 230V 8A-es relés kimenettel rendelkezik. Rrelés kimenete SMS-sel kapcsoltatható ki- és be bistabil (csak újabb SMS-re változó) állapotba, vagy monostabil állapotba, azaz egy parancs SMS hatására adott időre meghúzattatható, mely idő letelte után ez a relé automatikusan kikapcsol. A modulhoz csatlakoztatható max. 10 méter hosszú digitális hőmérő -50C és +50C fok között mér. A beállított alsó és felső hőmérsékleti határokat átlépve a felprogramozott felhasználói telefonszámokra értesítést fog küldeni. A digitális bemenet változásairól szintén küld SMS-t. A felhasználók a hőmérsékleti riasztásról vagy bemenet változásokról beállított tartalmú SMS-ben és/vagy telefonhívással értesülnek. A relék NOés COM kimenetei (záró és közös kontaktus) van kivezetve, így a fogyasztók alapállapotban kikapcsoltak, és a relé meghúzásával bekapcsolhatók. 
       A MobilTherm-2mC hőfokriasztó 4 telefonszámra programozható fel. Hűtőkamráktól a légkondicionált helyiségekig, raktáraktól a szerver szobákig épp úgy használható, mint például temperált mezőgazdasági és/vagy állattenyésztési célokra szolgáló telepeken is. Hasznos lehet a kereskedelemben, az élelmiszer-, és vendéglátó iparban ugyanúgy, mint a gyógyszeripar hűtőszekrényei számára. Tápfeszültség igénye 10-30Vdc egyenfeszültség min. 500mA terhelhetőséggel. Programozása az erre a célra szolgáló ingyenes letöltő szoftverünkkel számítógépről micro USB porton keresztül, vagy a modulra küldött néhány SMS által lehetséges. A bemenet és a kimenet max. 32 karakter hosszú névvel elnevezhető, és meghatározható a kimeneteket vezérlő parancs formátuma is. Ezen parancsokat a modulra elküldve a relék (bekapcsol vagy kikapcsol) végrehajtanak. A modul csak dedikált telefon-számokról fogad el parancsokat, így illetéktelen a modult nem tudja letiltani, vagy átprogramozni. A "C" vagy "DIN" sines modulban belső Li-Po akkumulátor van, áramszünet esetén is küld riasztást. Belső akkuról kb. 4-6 órát üzemel, így ha ezen időn belül visszaáll az áramellátás, a készülék SMS-ben és hívással azt is lejelenteni. 
 A MobilTherm-2mC GSM hőfokriasztó független ipari GSM modullal, PIN-kódot nem igénylő előfizetéses vagy feltöltős SIM kártyával működhet. A hálózatra feljelentkezés után minden beállított paraméter, így a bemenetek és kimenetek pillanatnyi állapota lekérdezhető. A programozó SMS-ek mindegyike az ellenőrizhetőség érdekében nyugtázásra kerül, hibás tartalmú SMS-re a válasz SMS is hibaüzenet lesz. A modul kikapcsolás után sem felejti el a beállított értékeket, a bemenet nevét vagy a kimenete állapotát, stb. így a tápfeszültség megjelenése után a modul működése ugyanott folytatódik. Az elektronika az ipari GSM modult folyamatosan lekérdezi, hálózati vagy térerő probléma esetén kikapcsolja, majd újra hálózatra jelentkezteti, és ezzel ismét üzemképes állapotba hozza. A modul alján egy TESZT nyomógomb található. Ennek megnyomásakor teszt üzenet fog elmenni a konfigurációnak megfelelően, mely tartalmazza a legfontosabb paramétereket, a bemenet és kimenet állapotát. A modul kompletten ipari GSM modullal, mindig a legújabb működtető szoftverrel, derékszögű bot-, vagy külső mágnestalpas antennával kerül forgalomba. 
 A modul táplálása 10-30Vdc és 500mA egyenfeszültséggel történhet. A MobilTherm-2mC GSM modul bemenete feszültségmentes kontaktus hatására, a bemenet 0V-ra (földre) kötésével kapcsolható. A kimenet egyáramkörű NO relé, terhelhetősége max. 230V, 8A. A relé COM és NO pontjai, azaz a közös és záró kontatktusok kerültek kivezetésre. A GSM modem SMA antenna csatlacsatlakozós, mely annak felső felső oldalán található. Felcsavarozható rá kis derékszögű bot antenna, vagy koax kábelen külső mágnestalpas antenna is. A modul feszültségmentes kontaktusra aktiválódó bemenete galvanikusan nem leválasztott a modul belső áramköréről, így erre külső feszültség nem kapcsolható! A modul tápfeszültség bemenete fordított polaritás, és túláram ellen 500mA biztosítékkal védett. A hőmérő szenzor egy árnyékolt kábelen csatlakozik a panelre, -50 .... +50C közötti működik, a két érték közt +/- 1C fok pontossággal. Alapesetben 1m-es szerelt kábellel kapható, de maximum 10m hosszú kábellel is meg-rendelhető.
 A MobilTherm-2mC GSM modul felprogramozható, letölthető a "Unified" néven futó univerzális letöltő szoftverünkkel, annak microUSB portján keresztül. A feszültség alá helyezett, és a már hálózatra felje-lentkezett modult egy USB portra csatlakoztatva, a Windows XP, Windows-7, Windows-8 és Windows-10 alatt futó "Unified" program felismeri a MobilTherm / MobilSwitch / MobilArm / MobilGate / Mobilcar család minden elemét. Felismeri a modul típusát, melynek képe megjelenik a szoftverben és a monitoron is.
     A hálózatra csatlakozott modul állapota, a ki- és beme-netek, a térerő, a szoftver verziója, stb. lekérdezhető az Állapot lekérdezés-re kattintással. A szoftverben a beállításokat szakmailag értelmezhető módon kell kitölteni. A modul microUSB portra csatlakoztatott állapota a letöltés és felolvasás állapota, ekkor a modul GSM kommunikációt nem tud folytatni! Javasolt a mezők gyári értékéi átírása, a helyes szintaktika megtartása érdekében. Az első telefonszám kitöltése kötelező, a további számok kitöltése opcionális. A programozás folyamán a szoftverben a memória tábla minden egyes mezőjéhez alul egy-egy magyarázó szöveg is tartozik. Ügyelni kell a mezők szintaktikailag helyes kitöltésére, és mindenképp kerülendő az ékezetes betűk és speciális karakterek használata. A telefonszámokat mindig nemzetközi formátumban kell beírni. A megszerkesztett adatok elmenthetők file-ba a későbbi ellenőrizhetőség vagy módosíthatóság érdekében.
      A MobilTherm-2mC SMS-ekkel is felprogramozható. A modul minden ráküldött SMS parancsot egy válasz SMS küldésével nyugtáz. Az általános lekérdező parancs, mely a készülék pillanatnyi állapotát adja vissza:
- Lekérdező SMS:                          #?*- a válasz  SMS:    MobilTherm-2mC Ver:1.45 T-MobileH Rssi:5 Ubat:12.3V A:1, Riaszto:0, Kazán:0 Nappali szoba:+23.0
 
- Kimenet állítás:                           be- a válasz  SMS:    MobilTherm-2mC Ver:1.45 T-MobileH Rssi:5 Ubat:12.3V A:1, Riaszto:0, Kazán:1 Nappali szoba:+23.0                              Kazán:1, azaz a kimenet bekapcsolása (071 memóriahely)
- Memóriahely átprogramozás:   *022#5* - a válasz  SMS:   *022#5*                             vagyis az alacsony riasztás hőfokszintje ezután +5C fok lesz (022 memóriahely)
 
A memória beíró parancsokkal az adott memóriahely (beállítások) írhatók át, a memória kiolvasó parancsokkal az adott memóriahelyen lévő beállítás kérdezhetó vissza SMS-ben. A kimenet állító paranccsal a relés kimenet állapota változtatható.
Specifikációk:Tápfeszültség:
10–30 Vdc


Átlagos áramfelvétel:
40 mA


Áramfelvétel elengedett relékkel:
26 mA


Áramfelvétel behúzott relékkel:
70 mA


Max. áramfelvétel:
190 mA


Max. feszültség a bemeneteken:
5 V


Frekvenciasáv:
900/1800 MHz


Kommunikáció:
SMS, voice


Antenna csatl.:
SMA bot, kétnormás


Üzemi hőmérséklet:
-30 ... +70 C fok


Doboz magassága antenna nélkül:
86 mm


Doboz magassága bot antennával:
137 mm


Mágnestalpas antenna magassága:
110 mm


Doboz szélessége::
82 mm


Doboz vastagsága: :
68 mm    
Hasonló termékek
Adatok
shopmania.hu