GSM hőmérő, hőmérséklet riasztó és fűtés távirányító MobilTherm-2-MA

GSM hőmérő, hőmérséklet riasztó és fűtés távirányító MobilTherm-2-MA
GSM hőmérő, hőmérséklet riasztó és fűtés távirányító MobilTherm-2-MA
 Kártyafüggetlen GSM fűtés távirányító. Relés kimenete SMS küldéssel ki/be kapcsolható, valamint SMS-ben az aktuális hőmérséklet lekérdezhető. Ajánlott hűtők, hűtőhelyiségek, fűtés rendszerek, lakókocsik, hétvégi házak, mezőgazdasági és állattelepek hőmérséklet távlekéréséhez és fűtés/hűtés távirányítására is.- Beállítható alsó és felső hőmérséklet riasztás -50 és +50 Cfok között 4 telefonszámra- Beépített Li-Polimer akku, áramkimaradás riasztás- Tápellátás : 10-35 Volt DC- 1 db SMS vezérlésű relés kimenettel, max. 48V/1 Amper - 1 db riasztás bemenettel - 1 db 60 cm-es külső hőmérővel + 1 hőmérővel bővíthető- Külső mágneses antennával
29 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
MobilTherm-2-MA GSM termosztát, GSM hőmérő, hőmérséklet riasztó és fűtés távirányító 
 Dobozolt kivitel belső Li-Po akkumulátor, relés szabályzó kimenet, fűtés funkció, 1 kontaktusos bemenet, 1 relés kimenet, külső digitális hőmérő, hívás és SMS riasztás, PC-ről USB-n programozható, külső mágnestalpas antenna.
Ajánlott leggyakoribb felhasználási területek  :

Gyógyszertárakba, laborokba hűtők leállás-, leolvadás- és hőfokriasztás céljára
Keltetők, szárítók, fóliaházak, stb. hőmérséklet ellenőrzésre, hőfok riasztásra
Univerzális relés kimenettel és kontaktusos bemenettel
Boltokban, élelmiszerüzletekben hűtők, fagyasztók, vitrinek távfelügyeletére
Ipari klíma-, hűtő-, fűtő, szellőző rendszerek távjelzés-, távindítás-, és hőfok riasztásra
Családi házak hűtés-fűtés rendszereinek GSM alapú kiegészítőjeként
Gépkocsik, lakókocsik és lakóautók hőmérséklet ellenőrzésére
Kommunikációs és meteorológiai konténerek hőmérséklet riasztására
Külső vagy belső digitális hőmérővel

230 Voltos fűtések, hűtések vagy egyéb távirányításához 230 Voltos Relé szükséges! 
 
 A MobilTherm-2M hőmérséklet távjelzésére és távműködtetésre kifejlesztett ipari GSM alapú hőfokjelző és hőfokriasztó modul. A GSM modul belső Lythium-polimer akkumulátorral, külső digitális hőmérővel, záró kontaktusra aktiváló bemenettel és egy áramkörös kisáramú relés kimenettel rendelkezik. Relés kimenete egy-egy SMS-sel kapcsoltatható ki- és be bistabil (csak újabb SMS-re változó) állapotba, vagy monostabil állapotba, azaz egy parancs SMS hatására adott időre meghúzattatható, mely idő letelte után ez a relé automatikusan kikapcsol. A modulhoz csatlakoztatható digitális hőmérő -50C és +50C fok között mér. A beállított alsó és felső hőmérsékleti határokat átlépve a modul a felprogramozott felhasználói telefonszámokra SMS-t fog küldeni. A digitális bemenet változásairól szintén küld SMS-t. A felhasználók a hőmérsékleti riasztásról vagy bemenet változásokról előre beállított tartalmú SMS-ben és/vagy telefon-hívással értesülnek. A relék COM és NO (közös és záró) érintkezője van kivezetve, így a fogyasztók alapállapotban kikapcsoltak. A relé meghúzásával azok bekapcsolhatók.
       A MobilTherm-2M GSM hőfokriasztó maximum 4 telefonszámra programozható fel. Hűtőszekrényekhez, hűtőkamrákhoz, légkondicionált helyiségekben, raktárakban, és temperált mezőgazdasági, állattenyésztési célokra szolgáló telephelyeken is jól alkalmazható. Tápfeszültség igénye 8-35Vdc egyenfeszültség minimum 500mA-es terhelhetőséggel. Felprogramozása az erre szolgáló Unified ingyenes letöltő szoftverünkkel asztali számítógépről vagy laptopról mikroUSB porton keresztül, vagy a modulra küldött SMS-ekkel lehetséges. A bemenetek, és a kimenetek max. 32 karakter hosszú névvel nevezhetők el, és meghatározható a kimeneteket vezérlő parancs formátuma is. Ezen parancsokat a modulra elküldve a relés kimenet (bekapcsol, kikapcsol) végrehajt. A modul csak dedikált telefonszámokról fogad el parancsokat, így biztosított hogy illetéktelen a modult ne tudja letiltani, átprogramozni. A modulban belsőakkumulátor van, így áramszünet esetén is küld riasztást. Belső akkuról kb. 4-6 órát üzemel, így ha ezen időn belül visszaáll az áramellátás, a készülék SMS-ben és hívással azt is lejelenteni.
  A modul kompletten ipari GSM modullal, mindig a legújabb működtető szoftverrel, külső antennával és hőmérővel kerül forgalomba.
       A modul táplálása 10-30Vdc és minimum 500mA egyenfeszültséggel történhet. A MobilTherm-2M GSM modul bemenetei feszültségmentes kontaktus hatására, a bemenetek 0V -ra (földre) kötésével kapcsolható. A szines sorkapcsos bemenetek segitséget adnak a bekötéshez. A kimenetek egyáramkörös NO (záró érintkezőjű) relék, terhelhetőségük max. 48V, 1A. A kisáramú relé Com és No pontja (közös és záró érintkezők) kerültek kivezetésre. A GSM modem SMA antenna csatlakozós, mely annak felső oldalán található. Ehhez felcsavarozható kicsi bot antenna, vagy koax kábelen lévő mágnestalpas antenna is rászerelhető. A modulnak egyszerű, feszültségmentes, záró kontaktusra aktiválódó bemenete van. Tápfeszültség bemenete fordított polaritás ellen védett, 500mA-es biztosítékkal is védett. A hőmérő árnyékolt kábellel csatlakozik a panelhez, -50C és +50C közötti működik, és a tartományon belül +/-1 fok pontossággal. Gyárilag 60c m-es szerelt kábellel kapható, külön rendelésre hosszabb kábellel is felszerelhető.
      A MobilTherm-2M GSM modul felprogramozható, letölthető a Unified néven futó univerzális letöltő szoftverünkkel, asztali számítógépről vagy laptopról a modul MicroUSB portján keresztül. A feszültség alá helyezett készüléket csatlakoztatva egy USB portra a ,Windows-7, Windows-8 és Windows-10 operációs rendszerek alatt futó Unified letöltő szoftver automatikusan felismeri a készüléket. A szoftver a teljes MobilTherm / MobilSwitch / MobilArm / MobilGate általunk gyártott családot és annak minden elemeit felismeri és kezeli. Az eszközt csatlakoztatva automatikusan felismeri a modul típusát, melynek képe megjelenik a monitoron is. A hálózatra felcsatlakozott modul állapota, a kimenet, a GSM térerő, stb. lekérdezhető az Állapot lekérdezés -re kattintással. Az első telefonszám kitöltése kötelező, a további 3 db telefonszám kitöltése opcionális, ott bármennyi kitöltött és kitöltetlen mező maradhat. A telefonszámnál lévő pipák segítségével bejelölhető, hogy melyik telefonszám melyik bemenet változásról kapjon SMS értesítést a programozásnak megfelelően. A programozáskor memória tábla minden mezőjéhez alul magyarázó szöveg tartozik. A megszerkesztett adatok menthetők file-ba, későbbi ellenőrizhetőség és módosíthatóság érdekében
     A GSM hőmérő modul SMA antenna csatlakozással rendelkezik, mely a modul felső oldalán található. Csatlakoztatható hozzá külső mágneses talpas, és rövid egyenes bot antenna is.  A MobilTherm-2Ma külső mágnestalpas antennás, illetve külső hőmérős verzió fekete dobozba építetten. A digitális hőmérő szonda alapesetben kb. 60cm hosszú árnyékolt kábellel rendelkezik. Technikai korlát a max. 2m hosszúságú kábeles csatlakoztatás, ezért max ilyen hosszú digitális hőmérő szonda gyártható le. Írásos (email) megrendelésben jelezhető ha egyedi hosszúságú hőmérővel kérik a szállítást.  
 A MobilTherm-2M SMS-ekkel is felprogramozható. Létezik általános lekérdező parancs, mely a készülék pillanatnyi állapotát adja vissza:
A memória beíró parancsokkal az adott memóriahely (beállítások) írhatók át, a memória kiolvasó parancsokkal az adott memóriahelyen lévő beállítás kérdezhetó vissza SMS-ben. A kimenet állító paranccsal a relés kimenet állapota változtatható.
 
MobilTherm-2MA GSM termosztát műszaki adatok :Tápfeszültség:
10–35 Vdc


Átlagos áramfelvétel:
40 mA


Áramfelvétel elengedett relékkel:
27 mA


Áramfelvétel behúzott relékkel:
58 mA


Max. áramfelvétel:
195 mA


Max. feszültség a bemeneteken:
5 V


 
 


Frekvenciasáv:
900/1800 MHz


Kommunikáció:
SMS, voice


Antenna csatl.:
SMA bot, kétnormás


Üzemi hőmérséklet:
-30 ... +70 C fok


Doboz magassága antenna nélkül:
86 mm


Doboz magassága bot antennával: :
137 mm


Mágnestalpas antenna magassága: :
110 mm


Doboz szélessége::
115 mm


Doboz vastagsága: :
33 mm 
Hasonló termékek
Adatok
shopmania.hu