GSM hőmérő, hőmérséklet riasztó és fűtés távirányító MobilTherm-2-XLA

GSM hőmérő, hőmérséklet riasztó és fűtés távirányító MobilTherm-2-XLA
GSM hőmérő, hőmérséklet riasztó és fűtés távirányító MobilTherm-2-XLA
 Kártyafüggetlen GSM fűtés távirányító. Relés kimenete SMS küldéssel ki/be kapcsolható, valamint SMS-ben az aktuális hőmérséklet lekérdezhető. Ajánlott hűtők, hűtőhelyiségek, fűtés rendszerek, lakókocsik, hétvégi házak, mezőgazdasági és állattelepek hőmérséklet távlekéréséhez és fűtés/hűtés távirányítására is.- Beállítható alsó és felső hőmérséklet riasztás -50 és +50 Cfok között 4 telefonszámra- Beépített Li-Polimer akku, áramkimaradás riasztás- Tápellátás : 10-35 Volt DC- 2 db SMS vezérlésű relés kimenettel, max. 48V/1 Amper - 2 db riasztás bemenettel - 2 db 60 cm-es külső hőmérővel- Külső mágneses antennával
34 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
MobilTherm-2-XLA GSM termosztát, GSM hőmérő, hőmérséklet riasztó és fűtés távirányító 
Dobozolt kivitel belső Li-Po akkumulátor, relés kimenetek, fűtés funkció, 2 általános célú kontaktusos SMS bemenet, 2 relés kimenet, külső digitális hőmérők, hívás és sms riasztás, PC-ről USB-n programozható, külső mágnestalpas antenna, belső lítium Polimer akkumulátor.
Ajánlott leggyakoribb felhasználási területek  :

Gyógyszertárakba, laborokba hűtők leállás-, leolvadás- és hőfokriasztás céljára
Keltetők, szárítók, fóliaházak, stb. hőmérséklet ellenőrzésre, hőfok riasztásra
Univerzális relés kimenettel és kontaktusos bemenettel
Boltokban, élelmiszerüzletekben hűtők, fagyasztók, vitrinek távfelügyeletére
Ipari klíma-, hűtő-, fűtő, szellőző rendszerek távjelzés-, távindítás-, és hőfok riasztásra
Családi házak hűtés-fűtés rendszereinek GSM alapú kiegészítőjeként
Gépkocsik, lakókocsik és lakóautók hőmérséklet ellenőrzésére
Kommunikációs és meteorológiai konténerek hőmérséklet riasztására

230 Voltos fűtések, hűtések vagy egyéb távirányításához 230 Voltos Relé szükséges! 
 
     A MobilTherm-2xL távmérésre, távjelzésre és távműködtetésre kifejlesztett ipari GSM alapú hőfokjelző és hőfokriasztó modul. A GSM modul belső Lythium-polimer akkumulátorral, 2 db külső digitális hőmérővel, 2 db záró kontaktusra aktiválódó bemenettel és 2 db egyáramkörös kisáramú relés kimenettel rendelkezik. Mindkét relés kimenete egy-egy SMS-sel kapcsoltatható ki- és be bistabil(csak újabb SMS-re változó) állapotba, vagy monostabil állapotba, azaz egy parancs SMS hatására adott időre meghúzattatható, mely idő letelte után a relé automatikusan kikapcsol. A modulhoz csatlakoztatható max. 2 db digitális hőmérő -50C és +50C fok között tud mérni. A beállított alsó és felső hőmérsékleti határokat átlépve a modul a felprogramozott felhasználói talefonszámokra SMS-t fog küldeni. A két digitális bemenet változásairól szintén küld SMS-t. A felhasználók a hőmérsékleti riasztásról vagy bemenet változásokról előre beállított tartalmú SMS-ben és/vagy telefonhívással értesülnek. A relék No kimenete (záró érintkezője) van kivezetve, így a fogyasztók alapállapotban kikapcsoltak, és a relé meghúzásával a készülékek távolról bekapcsolhatók.
      A MobilTherm-2xL GSM hőfokriasztó maximum 4 telefonszámra programozható fel. Hűtőszekrényekhez, hűtőkamrákhoz, légkondicionált helyiségekben, raktárakban, és temperált mezőgazdasági vagy állattenyésztési célokra szolgáló helyeken is jól alkalmazható. Tápfeszültség igénye 8-30V egyenfeszültség min. 500mA terhelhetőséggel. Programozása az erre a célra szolgáló Unified ingyenes letöltő szoftverünkkel számítógépről mikroUSB portján keresztül, vagy a modulra küldött néhány SMS által lehetséges. A bemenetek, és a kimenetek max. 32 karakter hosszú névvel elnevezhetők, és meghatározható a kimeneteket vezérlő parancs formátuma is. Ezen parancsokat a modulra elküldve a relék (bekapcsol vagy kikapcsol) végrehajtanak. A modul csak dedikált telefonszámokról fogad el parancsokat, így biztosított hogy illetéktelen a modult ne tudja letiltani, vagy átprogramozni. A modulban belsőakku van, így áramszünet esetén is küld riasztást. Belső akkuról kb. 4-6 órát üzemel, így ha ezen időn belül visszaáll az áramellátás, a készülék SMS-ben és hívással azt is lejelenteni.
  A modul kompletten ipari GSM modullal, mindig a legújabb működtető szoftverrel, külső antennával és 2 db hőmérővel kerül forgalomba.
       Táplálása 10-30Vdc és 500mA egyenfeszültséggel történhet. A kimenetek egyáramkörös, záró érintkezős, NO típusú kisáramú relék, COM és NO pontjai kerültek kivezetésre. Terhelhetőségük maximum 48V, 1A. A két relé. A GSM modem SMA antenna csatlakozós, mely annak felső oldalán található. Ehhez felcsavarozható kicsi bot antenna, vagy koax kábelen lévő mágnestalpas antenna szerelhető. A modul egyszerű, feszültségmentes, záró kontaktusra aktiválódó bemenete galvanikusan nincsenek leválasztva a modul belső áramköréről, ezekre külső feszültség nem kapcsolható! A modul tápfeszültség bemenete fordított polaritás ellen védett, és 500mA-es biztosítékkal védett. A digitális hőmérők 4 eres árnyékolt kábellel csatlakoznak a panelhez, -50C és +50Cközötti működik, és tartományon belül +/- 1 fok pontossággal. Alapesetben kb. 60cm-es szerelt kábellel kapható, külön rendelésre hosszabb kábellel is felszerelhető.
      A MobilTherm-2xL GSM modul felprogramozható, letölthető a Unified néven futó univerzális letöltő szoftverünkkel, annak MicroUSB portján keresztül. A feszültség alá helyezett készüléket csatlakoztatva egy USB portra a ,Windows-7, Windows-8 és Windows-10 operációs rendszerek alatt futó Unified letöltő szoftver automatikusan felismeri a készüléket. A szoftver a teljes MobilTherm / MobilSwitch / MobilArm / MobilGate általunk gyártott családot és elemeit felismeri és kezeli. Az eszközt csatlakoztatva automatikusan felismeri a modul típusát, melynek képe megjelenik a szoftverben a monitoron is. A hálózatra felcsatlakozott modul állapota, a kimenet, a GSM térerő, stb. lekérdezhető az Állapot lekérdezés -re kattintással. Az első telefonszám kitöltése kötelező, a további 3 db telefonszám kitöltése opcionális, ott bármennyi kitöltött és kitöltetlen mező maradhat. A telefonszámnál lévő pipák segítségével bejelölhető, hogy melyik telefonszám melyik bemenet változásról kapjon SMS értesítést a programozásnak megfelelően. A programozáskor memória tábla minden mezőjéhez alul magyarázó szöveg tartozik. A megszerkesztett adatok menthetők file-ba, későbbi ellenőrizhetőség és módosíthatóság érdekében.
    A GSM hőmérő modul SMA antenna csatlakozással rendelkezik, mely a modul felső oldalán található. Csatlakoztatható hozzá külső mágneses talpas, és rövid egyenes bot antenna is. A beépített bot antennás és belső hőmérőt tartlamazó verzió világos színű dobozba építetten a MobilTherm-2xL, a külső mágnestalpas antennás, illetve külső hőmérős verzió fekete dobozba építetten a MobilTherm-2xLa. Az utóbbi készülék esetén az antenna hossza max. 2m lehet. A digitális hőmérő szonda alapesetben kb. 1m hosszú árnyékolt kábellel rendelkezik. Technikai korlát a max. 2m hosszúságú kábeles csatlakoztatás, ezért max ilyen hosszú digitális hőmérő szonda gyártható le. Írásos (email) megrendelésben jelezhető ha egyedi hosszúságú hőmérővel kérik a szállítást.
A MobilTherm-2xL SMS-ekkel is felprogramozható. Létezik általános lekérdező parancs, mely a készülék pillanatnyi állapotát adja vissza.
MobilTherm-2-XLA GSM termosztát műszaki adatokTápfeszültség:
10–35 Vdc


Átlagos áramfelvétel:
40 mA


Áramfelvétel elengedett relékkel:
27 mA


Áramfelvétel behúzott relékkel:
58 mA


Max. áramfelvétel:
195 mA


Max. feszültség a bemeneteken:
5 V


 
 


Frekvenciasáv:
900/1800 MHz


Kommunikáció:
SMS, voice


Antenna csatl.:
SMA bot, kétnormás


Üzemi hőmérséklet:
-30 ... +70 C fok


Doboz magassága antenna nélkül:
86 mm


Doboz magassága bot antennával: :
137 mm


Mágnestalpas antenna magassága: :
110 mm


Doboz szélessége::
115 mm


Doboz vastagsága: :
33 mm 
Hasonló termékek
Adatok
shopmania.hu