GSM hőmérő, hőmérséklet riasztó és fűtés távirányító MobilTherm-2S

GSM hőmérő, hőmérséklet riasztó és fűtés távirányító MobilTherm-2S
GSM hőmérő, hőmérséklet riasztó és fűtés távirányító MobilTherm-2S
GSM hőmérő, hőmérséklet riasztó és fűtés távirányító MobilTherm-2S
GSM hőmérő, hőmérséklet riasztó és fűtés távirányító MobilTherm-2S
GSM hőmérő, hőmérséklet riasztó és fűtés távirányító MobilTherm-2S
GSM hőmérő, hőmérséklet riasztó és fűtés távirányító MobilTherm-2S
GSM hőmérő, hőmérséklet riasztó és fűtés távirányító MobilTherm-2S
GSM hőmérő, hőmérséklet riasztó és fűtés távirányító MobilTherm-2S

GSM hőmérő, hőmérséklet riasztó és fűtés távirányító MobilTherm-2S

 Kártyafüggetlen GSM fűtés és állófűtés távirányító. Relés kimenete SMS küldéssel ki/be kapcsolható, valamint SMS-ben az aktuális hőmérséklet lekérdezhető. Ajánlott hűtők, hűtőhelyiségek, fűtés rendszerek, lakókocsik, hétvégi házak, mezőgazdasági és állattelepek hőmérséklet távlekéréséhez és fűtés/hűtés távirányítására is.
- Beállítható alsó és felső hőmérséklet riasztás -50 és +50 Cfok között 4 telefonszámra
- Tápellátás : 10-35 Volt DC
- 1 db SMS vezérlésű relés kimenettel, max. 48V/1 Amper
- 1 db beépített hőmérővel
- Bot antennával

34 750 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

MobilTherm-2S GSM termosztát, GSM hőmérő, hőmérséklet riasztó és fűtés távirányító 

Ajánlott leggyakoribb felhasználási területek  :

  • Ipari környezetbe, hűtött és fűtött terek hőfokriasztása céljára
  • Mezőgazdaságban, keltetők, szárítók, fóliaházak, stb. hőfok riasztására
  • Boltokban, élelmiszerüzletekben hűtők, fagyasztószekrények leolvadás elleni védelmére
  • Ipari klíma-, hűtő-, fűtő, szellőző rendszerek távjelzés-, távindítás-, és hőfok riasztásra
  • Kommersz felhasználásra is családi házak hűtés-fűtés rendszereiben
  • Lakókocsik, lakóautók direkt fűtéséhez, gépkocsik állófűtésére
  • Ipari konténerek, mobil épületek klimatizációjának ellenőrzésére

230 Voltos fűtések, hűtések vagy egyéb távirányításához 230 Voltos Relé szükséges!   

  A MobilTherm-2S egy egyszerű, általános célú távhőmérésre, távjelzésre és távműködtetésre kifejlesztett hőfokjelző és hőfokriasztó modul. A GSM hőfokjelző-riasztó modul belső vagy külső digitális hőmérővel, és egyáramkörös kisáramú relés kimenettel rendelkezik. A relés kimenete egy-egy SMS-sel kapcsoltatható ki-be bistabil (csak újabb SMS-re változó) állapotba, vagy monostabil állapotba, azaz SMS hatására adott időre meghúzattatható, mely idő letelte után ez a relé automatikusan kikapcsol. A modulhoz csatlakoztatható digitális hőmérő -50C és +50C fok között tud mérni. A beállított alsó és felső hőmérsékleti határokat átlépve a modul a felprogramozott felhasználói talefonszámokra SMS-t fog küldeni. A digitális bemenet változásairól szintén küld SMS-t. A felhasználók a hőmérsékleti riasztásról az előre beállított tartalmú SMS-ben és/vagy telefonhívással értesülnek.

      A MobilTherm-2S GSM hőfokriasztó max. 4 telefonszámra programozható fel, így egy-egy eseményt is a programozásának megfelelően 1-4 telefonszámra fogja elküldeni. Hűtőszekrényekhez és hűtőkamrákhoz, légkondicionált helyiségekben, raktárakban, és temperált mezőgazdasági vagy állat-tenyésztési célokra szolgáló helyeken is jól alkalmazható, de alkalmas gépkocsikban állófűtés távkapcsolására is. Tápfeszültsége 10-30Vdc egyenfeszültség min. 500mA terhelhetőséggel.  A MobilTherm-2S programozása a Unified ingyenes letöltő szoftverünkkel számítógépről microUSB porton át, vagy a modulra küldött néhány SMS által lehetséges. A GSM hőfokriasztó számos paramétere, így pl. a modul, a hőmérő, a kimenet, stb. egy-egy max. 32 karakteres névvel elnevezhető, és meghatározható a kimeneteket vezérlő parancs formátuma is. A parancsokat a modulra elküldve a relé (bekapcsol vagy kikapcsol) végrehajt. Csak dedikált telefonszámokról fogad parancsot, így illetéktelen a modult nem tudja letiltani, vagy átprogramozni.

   Táplálása 10-30Vdc és 500mA egyenfeszültséggel történhet. A kimenet egy áramkörös NO típusú kisáramú relé, terhelhetősége max. 48V, 1A. Az antenna csatlakozó a modul felső oldalán található. Az SMA csatlakozóra felcsavarozható kisebb bot antenna, vagy 1m-es koax kábellel mágnes talpas antenna is felszerelhető. A tápfeszültség bemenete fordított polaritás ellen védett. A külső digitális hőmérő árnyékolt kábellel csatlakozik, és -50C és +50C között működőképes. Ezen adott hőmérséklet tartományon belül a digitális hőfok szenzor(ok) pontossága +/- 1 fok .

A MobilTherm-2S GSM modul felprogramozható, letölthető a Unified néven futó univerzális letöltő szoftverünkkel, annak MicroUSB portján keresztül. A feszültség alá helyezett készüléket csatlakoztatva egy USB portra a ,Windows-7, Windows-8 és Windows-10 oprendszer automatikusan fel-ismerik a készüléket. A szoftver a teljes MobilTherm / MobilSwitch / MobilArm / MobilGate általunk gyártott családot és elemeit felismeri és kezeli. Az eszközt csatlakoztatva a szoftver felismeri anak típusát, melynek képe megjelenik a szoftverben a monitoron is. A hálózatra felcsatlakozott modul állapota, a kimenet, a GSM térerő, stb. lekérdezhető az Állapot lekérdezés -re kattintással. Az első telefonszám kitöltése kötelező, a további 3 db telefonszám kitöltése opcionális, ott bármennyi kitöltött és kitöltetlen mező maradhat. A telefonszámnál lévő pipák segítségével bejelölhető, hogy melyik telefonszám melyik bemenet változásról kapjon SMS értesítést a programozásnak megfelelően. A programozáskor memória tábla minden mezőjéhez alul magyarázó szöveg tartozik. A megszerkesztett adatok menthetők file-ba, későbbi ellenőrizhetőség és módosíthatóság érdekében.
 

      A MobilTherm-2S minden memóriahelye távolról SMS-ben is átprogramozható. A modul minden ráküldött SMS parancsot egy válasz SMS küldésével nyugtáz. A memória táblázat a lehetséges SMS parancsokat és válaszaikat tartalmazza.

  A GSM hőmérő modul SMA antenna csatlakozással rendelkezik, mely a modul felső oldalán található. Csatlakoztatható hozzá külső mágneses talpas, és 90 fokos rövid bot antenna is. A beépített bot antennás és belső hőmérőt tartalmazó verzió világos színű dobozban kapható.

    A MobilTherm-2S SMS-ekkel is felprogramozható. Létezik általános lekérdező parancs, mely a készülék pillanatnyi állapotát adja vissza. A memória beíró parancsokkal az adott memóriahely (beállítások) írhatók át, a memória kiolvasó parancsokkal az adott memóriahelyen lévő beállítás kérdezhető vissza SMS-ben. A kimenet állító paranccsal a relés kimenet állapota változtatható.

MobilTherm-2S GSM termosztát műszaki adatok :

Tápfeszültség: 10–35 Vdc
Nyugalmi áramfelvétel: 22 mA
Áramfelvétel elengedett relékkel: 25 mA
Áramfelvétel behúzott relékkel: 48 mA
Max. áramfelvétel: 185 mA
   
Frekvenciasáv: 900/1800 MHz
Kommunikáció: SMS, voice
Antenna csatl.: SMA bot, kétnormás
Üzemi hőmérséklet: -30 ... +70 C fok
Doboz magassága antenna nélkül: 50 mm
Doboz magassága bot antennával: : 88 mm
Mágnestalpas antenna magassága: : 110 mm
Doboz szélessége:: 82 mm
Doboz vastagsága: : 20 mm
Hasonló termékek
Adatok
Rendelhető
igen
Cikkszám
MHMMTH2S
shopmania.hu