Wifi Smart Infrapanel 700 W FKIR700WIFI

Wifi Smart Infrapanel 700 W FKIR700WIFI
Wifi Smart Infrapanel 700 W FKIR700WIFI
Wifi Smart Infrapanel 700 W FKIR700WIFI
Wifi Smart Infrapanel 700 W FKIR700WIFI

Az infrapanel az infrafűtési megoldások egyik legkedveltebb eszköze. Elektromos árammal működő, infravörös sugarakat sugárzó készülék, ezáltal a Naphoz hasonló működési elvvel rendelkezik. Sikerének oka a gyorsan elérhető kellemes hőérzet, az egyszerű használat és a gazdaságos üzemeltetés, ráadásul bárhonnan vezérelhetjük iOS vagy Android okostelefonunkról.
Falra szerelhető, így kis helyen is elfér. 
- Fűtési teljesítménye 700 W
- Okos telefon alkalmazással akár távolról is vezérelheti az otthoni WIFI környezetben.
- "Tuya Smart" alkalmazás
- Biztonságos használatot garantál, mivel túlmelegedés esetén automatikusan kikapcsol
- A korszerű infra fűtőpanel készülék karbon kristállyal ellátott.

64 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Wifi Smart Infrapanel 700 W FKIR700WIFI

Az infrapanel egy 230V-os hálózati feszültséggel működő innovatív fűtési megoldás, amely minden hagyományos elektromos fűtőpanelnél magasabb hőérzet kialakítására képes. Az infrapanel elsősorban a szilárd testeket és a levegőben található részecskéket fűti fel elsőként, melyek később a szoba levegőhőmérsékletét hivatottak biztosítani. Az infrapanel működése közben a helyiségben található minden szerkezetet, falat, padlót felmelegít, ezek később hőtároló közegként funkcionálnak.

Az emberi szervezetre, az állatokra vagy a növényekre kellemes és pozitív hatást fejt ki: kíméli a bőrt, lazítja az izmokat, serkentik a vérkeringést és az immunrendszert is erősíti, így javítja az általános közérzetet.

A magasabb hőérzetnek köszönhetően az infra fűtéssel a szobahőmérséklet alacsonyabban tartható (kb. 2° C-kal). Ez nem csak a fűtési költségeket csökkenti, de gondoskodik a levegő megfelelő páratartalmának megtartásáról, így a szoba klímája frissebbé válik. A hagyományos technológiákkal szemben a por nem kavarodik fel és cirkulál a levegővel, ami elsősorban az allergiásoknak és az asztmásoknak előnyös. 

Meggátolja és legyőzi a penészképződést. Mivel elsődlegesen nem a levegőt, hanem a tárgyakat, falakat fűti, így nem csapódik ki nedvesség a falfelületeken, nem vizesednek a falak, hanem melegek és szárazak maradnak. Másrészt a fűtőtest hőleadása nem jár légmozgással, így a penészspórák nem terülnek szét a szobában. A penész egész egyszerűen nem tud kialakulni. A nedves vagy már penészes falak kiszáradnak, így a penészesedés is megszűnik.

Kis helyigényének köszönhetően szinte bárhol alkalmazható. Kiegészítő fűtésként a már meglévő esetleg korszerűtlen fűtési rendszere mellé vagy helyi fűtési megoldásként, íróasztal alatt, hideg raktárhelyiség vagy üzlethelyiség kiszolgálópultjánál.

WIFI van
Fűtési fokozatok 700 W
Elhelyezhetőség fali
Termosztát elektronikus
Távirányító applikációval WiFi kapcsolaton keresztül
Túlmelegedés elleni védelem van
Tápkábel hossza 1,5 m
Tápellátás 230 V~ / 50 Hz
Egyéb információ infra fűtőtest
Méret 120 x 60 x 5,5 cm
Tömeg 7 kg
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
MHMFKIR700WIFI
shopmania.hu