Vezeték nélküli Bluetooth adó-vevő adapter BTRC 30

-12%
Vezeték nélküli Bluetooth adó-vevő adapter BTRC 30
Vezeték nélküli Bluetooth adó-vevő adapter BTRC 30
Vezeték nélküli Bluetooth adó-vevő adapter BTRC 30
Vezeték nélküli Bluetooth adó-vevő adapter BTRC 30

Praktikus két funkciós Bluetooth adapter, mellyel bővíthetjük TV-nketHifinket, Aktív hangfalunkat vagy akár fejhallgatónkat vezeték nélküli hangátvitel funkcióval. 
- BT adó módban, Televíziónk, MP3 lejátszónk hangját továbbíthatjuk Bluetooth eszközök fogadására alkalmas Hifire, Erősítőre, Aktív hangfalra.
BT vevő módban hagyományos Hifinken, Erősítőnkön, Aktív hangfalon, Autó rádiónkon hallgathatjuk Bluetooth MP3 zenelejátszónk, okos telefonunk zenéit vezeték nélkül!

3 290 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

2 890 Ft
Kezdete: 2022.10.04   Vége: 2022.12.29
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

BTRC 30 Vezeték nélküli Bluetooth adó-vevő adapter 

Stereo BT adó (piros LED világít: TX, „transmitter” mód): Az audio készülékeit egyszerűen bővítheti vezeték nélküli BT funkcióval. Csatlakoztasson a ø3,5mm aljzathoz egy fejhallgató csatlakozóval vagy LINE OUT audio kimenettel rendelkező készüléket, mint jelforrást. A BT adapter a beérkező hangot kisugározza, amit BT kompatibilis eszközzel lehet hallgatni. Például a televíziót vagy HiFi berendezést vagy számítógépet vezeték nélkül hallgathatja a BT fejhallgatójával, vagy BT hangdobozain.
Stereo BT vevő (kék LED világít: RX, „receiver” mód): A hagyományos audio készülékeit átalakíthatja BT képes eszközzé. Csatlakoztasson a ø3,5mm aljzathoz egy sztereo audio bemenettel rendelkező eszközt - mint pl. erősítő - és hallgassa azt vezeték nélkül, kiváló stereo minőségben. A BT adapter a más készülék által kisugárzott BT hanganyagot veszi és ø3,5mm-es csatlakozóján továbbítja fejhallgató, erősítő vagy hasonló készülékek számára. Így lehet a régi HiFi berendezésből, aktív hangdobozból vagy autórádióból BT kompatibilis készülék, ha az rendelkezik audio bemenettel.

- Csatlakoztatható eszköz Ø3,5 mm jack dugó
- Automatikus csatlakozás
- Átkapcsolhatóan BT vevő vagy BT adó
- Vezeték nélküli stereo zenelejátszás, (BT5.0, ~10m)
- Egyidejűleg egy BT készülékkel párosítható
- Tartozék: 3,5mm/3,5mm audio kábel, (~1,0m)
- Tápellátás: USB csatlakozó (5 V DC)
- Méret: 20 x 33 x 10 mm

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
MHBTRC30
shopmania.hu